TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve Milletvekili Muhammet Balta, beraberinde Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Ali bayran Tanrıverdi, Enver İskenderoğlu ve partililer katılarak, Vakfıkebir İlçesi Yalıköy Mahallesi İlk ve Ortaokulunda öğrenim gören, sokak hayvanlarına mama alabilmek için çiçek satan öğrencilerimizi ziyaret ettiler.

“SOKAK HAYVANLARI İÇİN ÇİÇEK SATIYORLAR”

Milletvekili Balta konuşmasına şöyle devam etti; arkadaşlarımızı, kardeşlerimiz çiçek satarak sokak hayvanlarına mama alabilmek için büyüklerine çiçek satıyorlar. Bu kazandıkları para ile sokak hayvanlarını beslemeye çalışıyorlar. Sizi tebrik ediyorum, sizleri kutluyorum. Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız, büyükleriniz burada. Ben sizleri bu duyarlılığınızdan dolayı havyan hakları, canları seven, insanı çok daha fazla sever, insan sevgisi ve havyan sevgisi beraber aynı sevgiyi gösteriyor.

“TBMM’YE DAVET ETTİ”

Milletvekili Balta; Ben bu kızlarımızı, yavrularımızı TBMM’de ağırlamak istiyorum. Sizleri TBMM davet edip, Çevre Komisyonunda bir toplantıda da bu yapmış olduğunu projeyi, örnek davranışı oradakilere de anlatmanızı istiyorum. Örnek bir projeye imza atan çocuklarımızın en küçüğü 5 yaşında.

“ÇOK İNSANİ VE İSLAMİ İŞ YAPIYORSUNUZ”

Sizleri yürekten tebrik ediyorum. Aşılarımızı vurulduktan sonra Korona da bittikten sonra sizleri gözlerinizden öpeceğim. Belediye Başkanı Muhammet Balta’ya en yakın zamanda TBMM’ne davet ediyorum. Oraya gelmelerini sağlıyorsunuz ve Komisyonda onları buluşturarak örnek çevreciler olarak tanıştıracağız.

“ÇEVREMİZ, GELECEĞİMİZ EMİNELLERDE”

Milletvekili Balta; Çevremiz, geleceğimiz emin ellerde, inşallah bir kızımıza hitaben sen Çevre Komisyon Başkanı olursun, benden daha iyi yapıyorsun. Diyerek şakalaştılar.

“HERKESTEN ALKIŞ ALDILAR”

Öğrencilerimiz, hayvanlarımızı sevin, onlarda bizim bir varlığımız, bizim yanımızda, bizi koruyan, onlarında yaşama hakkı var, onlarında besleme hakkı var. Onları da sevin onları da ailenizden sayın diyerek, bütün herkesten alkış aldılar.