AK Parti Vakfıkebir İlçe Teşkilatının Haziran ayı danışma meclisi toplantısına TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, İl Başkan Vekili Salih Seyyar, Vakfıkebir AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Kadın Kolları İlçe Başkanı Asiye Kamiloğlu, Gençlik Kolları İlçe Başkanı Abdulkadir Kasım, Belediye Meclis Üyeleri, Teşkilat Mensupları ve mahalle temsilcileri katıldılar. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun yaptı.

“VAKFIKEBİR İLÇE TARİHİNDE İZ BIRAKACAK İŞLERE İMZA ATTIK”

Başkan Ahmet Uzun konuşmasında; “Kıymetli Dava Arkadaşlarım! ;14 Ağustos 2001 yılında Türkiye’de bir devrim yaşanmış ve AK Parti kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne kadar her türlü baskı ve tehdit Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından bertaraf edilmiştir. Muhtar olmaz denilen liderimize halkımız sahip çıkmış ve Cumhurbaşkanı hatta Devlet başkanı olarak Dünya lideri yapmıştır.

Geldiğimiz bu noktada Dünyada aranan ülke konumunda yerimizi aldık. İlçemiz tarafından baktığımız zamanda da işler farklı değil, halkımız Belediyede tercihini AK Belediyecilikten yana kullanmış ve başkanımız Muhammet Balta’yı küçümsenemeyecek bir çoğunlukla seçmiştir. Gerek belediyemiz gerek milletvekillerimiz ilçemiz için seferber olmuş hizmet anlamında önemli adımlar atmışlardır. Yaşadığımız kadim İlçe Vakfıkebir Trabzon’un hatta Karadeniz sahilinin en eski yerleşim yerlerinden biridir. Dolayısıyla her şeyin en iyisini en güzelini hak etmektedir. İlçemiz kuruluşundan bu güne kadar AK Partiye olan desteğini periyodik bir şekilde sürdürmüştür. 2002 yılından bu güne kadar yapılan seçimlerde Trabzon’da oy oranını artıran İlçelerden biriyiz. İlçemiz yatırım anlamında özellikle Belediye seçimlerini aldıktan sonra Vakfıkebir İlçe tarihinde iz bırakacak işler yapmıştır. Bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, Trabzon Milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta, başta olmak üzere tüm Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Vakfıkebir Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Balta’ya teşekkürlerimizi arz ediyorum. Son olarak söylemek isterim ki Yönetim Kurulumuzdan, Belediye Başkanımıza, Meclis Üyelerimizden Mahalle Temsilcilerimize Cumhurbaşkanımızın 2023 Hedefine kilitlenmiş bulunmaktayız. Davamıza ve İlimize bu süreçte en büyük gücü Vakfıkebir verecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Haziran Ayı İlçe Danışma Meclis Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum dedi.”

“İLÇEMİZ HER ZAMAN EN GÜZEL HİZMETLERİ ALMAYA LAYIKTIR”

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ise yaptığı konuşmasında; “Vakfıkebir Belediyesini 2014 yerel seçimleri sonrası Ak Belediyecilikle buluşturduktan sonra kırılması zor yatırım rekorlarına imza attık. Vakfıkebir ilçemizi vizyonu ve misyonu belli olan ve ayrıca önemli yatırım hedefleriyle Trabzon ilimizin en çok yatırım alan bir ilçesi konumuna taşıdık. Önemli kamu ve belediye yatırımları ile Vakfıkebir’e tarihinin altın dönemini yaşatıyoruz. Türkiye’de hizmet açısından 973 ilçe arasında 216. Sırada ve Trabzon genelinde ise Ortahisar hariç Akçaabat’tan sonra 2. sırada yer aldık. 2023 hedeflerine hızla ilerlediğimiz süreç içerisinde yaptığımız hizmetleri tüm vatandaşlarımıza anlatarak hedeflediğimiz yolu açmak zorundayız. Yapılan yatırımları sizler anlatacaksınız. Bizler tüm vatandaşlarımıza ayrım yapmadan hizmete devam ediyoruz. Bu doğrultuda yeni projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bizim tek derdimiz, tek sıkıntımız Vakfıkebir ilçemize karşı olan hizmet sevdamızdır dedi. İlçemizin dertleri ile dertleniyor, üzüntüleri ile üzülüyoruz. Vatandaşlarımızın her sıkıntısına anında cevap vermeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını karşılama noktasında yönetmelik gereği bazen sıkıntı yaşaya biliyoruz. Bunları da aşabilmek için gerekli inisiyatiflerimizi kanunlar çerçevesinde vatandaşımızın lehinde kullanıyoruz. Vakfıkebir ilçemiz her zaman en güzel hizmetleri almaya layıktır. Bu hizmetlerin gerçekleşmesi için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz dedi.”

“MİLLETVEKİLİ MUHAMMET BALTA SAHADAN AYRILMIYOR”

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, memleketi Trabzon’da bir dizi gezi ve inceleme bulundu. Partisinin Vakfıkebir ilçe danışma meclisi toplantısına katılan Milletvekili Balta, hasta ve taziye ziyaretleri gerçekleştirirken sık sık esnaf ziyaretlerinde de bulundu.

“TEŞKİLATLARIMIZIN AKTİF ŞEKİLDE DİRİ VE ÇALIŞIYOR OLMASI BİZLERİ ZİYADESİ İLE MEMNUN ETTİ”

Vakfıkebir AK Parti Haziran ayı danışma meçlisi toplantısı TBMM Çevre Komisyon Başkanım ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta’nın katılımı ile gerçekleşti. Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Milletvekili Muhammet Balta şunları söyledi. Balta; Sizlerin de bildiği üzere bir pandemi süreci yaşıyoruz.  Bu süre zarfında birtakım önlemlerin oluşturduğu mesafeler nedeniyle esnafımızla bir araya gelemedik. Normalleşme dönemi ile birlikte yine tabii tedbirlere uyarak teşkilatlarımızla, değerli hemşerilerimizin yanında olmaya başladık. AK Parti siyasetinin bir gereği olarak her zaman yaptığımız gibi yaz aylarında vatandaşlarımızla çeşitli programlarla bir araya geleceğiz. İlçe Danışma Meclisi toplantılarımızı gerçekleştirmeye başladık. Dava arkadaşlarımızla bir araya gelerek 2023 hedefimiz adına yapacağımız çalışmaları istişare ettik. Tonya ve Vakfıkebir İlçe Danışma Meclisi toplantılarını gerçekleştirdik. Milletvekili kardeşlerimde diğer ilçelerimizdeki toplantılara katıldılar. Teşkilatlarımızın aktif şekilde diri ve çalışıyor olması bizleri ziyadesi ile memnun etti. İl ve ilçe teşkilatımız, Kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve tüm gönüldaşlarımız harikulade özveri ile çalışıyorlar. İlk Günkü Aşkla Millete hizmet yolunda davamıza büyük fedakarlıkla gece gündüz hizmet eden kıymetli dava arkadaşlarımı saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

“DERTLERE DERMAN OLACAK YİNE AK PARTİDİR, CUMHUR İTTİFAKIDIR”

İlçe Esnaflarımız sanayi çarkımızın olmazsa olmazıdır. Ekonomimizin can damarıdır. Pandemi nedeniyle dünyanın her yerinde ekonomik sıkıntılar yaşanıyor. Esnaf kardeşlerimizin pandemiden kaynaklı istek ve sorunlarını konuşuyoruz. Hep birlikte çözüm aranacağı ve bu süreci el ele, hep birlikte atlatılacağız. Her fırsatta sizlerle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Trabzon’un derdi bizim derdimiz, vatandaşlarımızın derdi bizim dertlerimiz, esnafımızın derdi bizim dertlerimiz. Bu dertlere derman olacak yine AK Partidir, Cumhur ittifakıdır, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Eksiklerimizi tamamlamak,mevcut durumumuzu daha da güçlendirmek, daha da ileriye taşımak için bizler şehrimizin milletvekilleri olarak teşkilatımız ve hükümetimiz var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Devletimizin imkanları ölçüsünde desteklerimizi veriyoruz, vermeye devam edeceğiz. İnşallah sizlerin destek, dua, görüş, öneri, eleştirileri ile ülkemizi daha güzel günlere hep birlikte taşıyacağız. Milletimize hizmet götürmek, onların beklentilerini karşılamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bizim için her şeyden önce milletimizin mutluluğu, huzuru ve refahı önemlidir” dedi.