AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Vakfıkebir İlçesini ziyareti sırasında kendisine Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun, MHP İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk, AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Asiye Kamiloğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve ilçe yöneticileri eşlik ettiler.

KAHRAMANCA MÜCADELE VEREN TÜM EKİPLERİMİZE MÜTEŞEKKİRİZ

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu sahada. Halkla buluşan, esnafı ziyaret edip onların dertlerini dinleyen Ayvazoğlu, Vakfıkebir ilçesinde Yalıköy, Vakfıkebir sahil ve Karatepe mahallelerinde halkla bir araya geldi. Ayvazoğlu, “Hepimizin ortak duası ve çabası bir, vatan toprağımızın zarar görmeden yaşadığı doğal afetlerden bir an önce kurtulması yönündedir. Ayvazoğlu, “İçimizi de yakan bu ateşi birlikte söndüreceğiz. Yangınlara müdahalede tüm kurum ve kuruluşlar teyakkuzda. İHA'lardan elde edilen bilgiler doğrultusunda orman yangınlarına nokta atışı müdahale yapılıyor. Kahramanca mücadele veren tüm ekiplerimize müteşekkiriz” dedi.

Milletvekili Bahar Ayvazoğlu,  “Bizler milletvekilleri olarak, genel kurul tatile girdiğinde memleketimizde her gün bir ilçede, bir mahallede, bir köyde olmaya gayret ediyoruz. Bugün benim programım Vakfıkebir de. Bugün ilçe başkanımız sayın Ahmet Uzun, Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Balta, MHP İlçe Başkanımız Sayın Orhan Burhan Baltürk, Kadın Kolları Başkanımız Sayın Asiye Kamiloğlu, Belediye Meclis üyelerimiz ve parti yöneticilerimiz ile birlikte esnaf ziyaretleri öncesinde insanların yoğun olduğu bu alanlarda dolaşarak, karşılaşamadığımız insanların problemlerini, sıkıntılarını, tavsiyelerini eleştirilerini yüz yüze bize iletebilme imkanı oluşturduk. Çok insan geldi. Teşekkür eden oldu. Eleştirilerini ileten oldu. Taleplerini ileten oldu. Belki de sadece esnaf ziyareti yapsaydık onlarla karşılaşamayacaktık. Böyle kalabalık yerlerde dolaşmak bizlere bu imkanı vermiş oldu. Ben vatandaşların arasında olan bir milletvekili olarak vatandaşların taleplerini Ankara’ya götürebilmek adına aslında görevimizi yapmış oluyoruz. “ şeklinde konuştu.

TÜRKİYE’NİN OLDUĞU GİBİ DÜNYADA DA ÖRNEK BİR SİYASİ HAREKETİN PARTİSİDİR

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Sayın Milletvekilimiz Bahar Ayvazoğlu hanımefendinin Vakfıkebir programında kendisine karşı halkımız tarafından büyük bir tevazu ve sevgi vardı.  Çok kıymetli MHP İlçe Başkanımız Orhan Burhan Baltürk’ün de bizlere destek vererek saha çalışmalarında yanımızda olması bizlere ayrı bir güç ve heyecan verdi.  Kendisine teşekkür ediyorum. Beraber çalışma yaparak gittiğimiz her yerde vatandaşımızı dinliyoruz. Gelen talepleri, temennileri ve tavsiyeleri alıyoruz. Güzel bir program oldu. AK Parti insan merkezli bir partidir. Türkiye’nin olduğu gibi dünyada da örnek bir siyasi hareketin partisidir. Biz insanlarımızla güçlü bir iletişim halindeyiz. Bunu daha güçlü bir ortamda gerçekleştirelim istedik. Vakfıkebir dışından gelen vatandaşlarımızı da dinliyoruz. Bize “ AK Parti iktidarından sonra, Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğini gören diğer ülkelerde de bizlerin itibarı arttı” diyorlar. Hakikaten bu coğrafyaya verilen olumlu hava Cumhurbaşkanımızın önderliğinde AK Parti kadrolarıyla mazlumların sesi, islam coğrafyasının umudu olarak güçlü bir hava veriyor.” Dedi.