Vakfıkebir İş-Kur İlçe Hizmet Merkezi tarafından Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği protokolü kapsamında kurs düzenlendi. 

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında iş gücü piyasasının talep edinilen niteliklerde iş gücünün yetiştirilmesi için kamu-özel (şahıs ve tüzel kişilikler) sektör işbirliğinde teorik ve uygulamalı eğitimlerin birleştirilmesini içerecek şekilde mesleki eğitim ve kursları düzenleyerek istihdama katkıda bulunan bir eğitim programıdır.

İŞKUR Vakfıkebir Hizmet Merkezi ile Uzun Dayanıklı Tüketim Malları Tic. Ltd. Şti. arasında Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü (MEGİP) imzalanmıştır.

Bu işbirliği protokolü kapsamında Vakfıkebir Gençlik Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen kurs 15 kişilik olup, 20 Ocak 20121 ile 18 Haziran 2021 tarihleri arasında %50 istihdam garantili ve 920 saat (123 fiili gün) teorik ve pratik eğitimden oluşmaktadır.

Düzenlenen Kurs Eğitimini Eğitmen Selim Çolak verirken, İŞKUR Vakfıkebir Hizmet Merkezi Şube Müdürü Zeynep Özkan, Şef Fatih Çabuk, Kurs Yetkilisi Ahmet Bahadır da eğitime katıldılar.