Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan ve Belediye Başkanı Muhammet Balta, Vakfıkebir İlçe Müftülüğüne bağlı Bölge Yatılı Kız Kur'an Kursu'nu ziyaret ederek kursun eksik ve ihtiyaçlarıyla ilgili İlçe Müftüsü Şükür Küçük'ten bilgi aldılar.

Vakfıkebir Bölge Yatılı Kız Kur'an Kursu'nu ziyaretlerinde İlçe Müftüsü Şükür Küçük, Kurs Yöneticisi Fatma Kopal ve Türkiye Diyanet Vakfı Vakfıkebir Şubesi Vakıf Üyesi ve Muhasibi İmam Hatip İsmet Kukul tarafından karşılanan Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, kaymakam adayı Erdem Yeniay ve Belediye Başkanı Muhammet Balta, kursun fiziki ve alt yapı sorunları ile eğitim öğretim konularında İlçe Müftüsü Şükür Küçük'ten bilgi aldılar. Kursun çevresiyle birlikte iç bölümlerini de gezen Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, Belediye Başkanı Muhammet Balta ve beraberindekiler, kursta eğitim öğretim gören 4-6 yaş grubu minik öğrencileri de sınıflarında ziyaret ettiler. Öğrencilerle yakından ilgilenen ve sevgi diliyle kendileriyle bir süre sohbet eden ve seviyelerine uygun sorular yönelten Kaymakam ve Belediye Başkanı, kurstaki eğitim öğretim, öğrenci sayısı ve araç-gereçle ilgili herhangi bir eksik ve ihtiyaçlarının olup olmadığını da sordu. Başarılarından dolayı minikleri, hocalarını ve ilçe müftülüğünü tebrik eden Kaymakam Uzan ve Başkan Balta daha sonra kurstan ayrıldılar.

Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük, ziyaretleri ve yakın ilgi alakaları dolayısıyla Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, Belediye Başkanı Muhammet Balta'ya teşekkür etti.