Vakfıkebir Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Çilingir ve 46 Mahalle muhtarı geçtiğimiz hafta göreve başlayan İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan’ı ziyaret edip hayırlı olsun temennisinde bulundular. Kaymakamlık Konferans Salonunda Muhtarları ağırlayan Kaymakam Uzan, muhtarlara tek tek söz vererek tanışma fırsatı buldu.

“BU GÜZEL İLÇEYE GÜZEL ÇALIŞMALAR YAKIŞIR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, Böyle güzel bir ilçede sizlerle birlikte görev yapacağım için çok mutluyum dedi. Muhtarlarla gece gündüz Vakfıkebir için çalışacaklarını belirten Kaymakam Uzan, "Kapımız ve telefonlarımız 24 saat açık. Beni her konuda gece gündüz demeden arayabilirsiniz. İlçemiz için elimizden gelen gayreti hep birlikte göstereceğiz. Muhtarları kabul eden Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, muhtarlarla bir süre görüştü. Muhtarlarla tek tek tanışan Kaymakam Uzan, demokrasi ile idare edilen devletlerde muhtarların sistemin kuvvetli halkası olduğunu belirtti. Kaymakam olarak görev süresince muhtarlarla istişare etmeye önem vereceklerini, mahallelerde devletin şefkatli elinin ulaşamadığı muhtaç ve ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşmanın yolunun muhtarlarla mümkün olacağını belirten Kaymakam Uzan, muhtarları önemsediklerini kaydetti. Mahallerde yaşanması mümkün olan sorunların çözüme kavuşması adına muhtarların mutlaka kendisini bilgilendirmesini isteyen Kaymakam Uzan, muhtarlar ve diğer sivil toplum örgütleri ile el birliği içinde imkanlar ölçüsünde ilçe halkına hizmet vereceklerini kaydetti. Muhtarları ağırlayan Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Bu makam Halkla en yakın önemli birim olan Muhtarlarımızın kapısıdır. Bölgenizdeki sorunların çözüm makamıdır. İlçenin huzur ve güvenliğini sağlamak ve sorunlara çözüm aramak için hep birlikte çalışacağız. Kaymakamlık Toplantı salonunda muhtarları ağırlayan Kaymakam Uzan, muhtarlar ile uzun süre fikir alışverişinde bulunarak, kendileri ile güzel çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Vakfıkebir ilçesini çok beğendiğini ifade eden Kaymakam Uzan, bu güzel ilçeye güzel çalışmalar yakışacağını söyledi.”

Vakfıkebir Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Çilingir ise Derneğimiz, Şahsım ve 46 mahalle Muhtarımız adına ilçemize hoş geldiniz der yeni görevinizde başarılar diliyorum. Muhtarlar olarak Vatandaşın dertleriyle dertleşmek sorunlarına çözüm bulmak her an yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Birlikte daha güzel hizmetler için çalışacağımıza inancımız tamdır dedi.