Vakfıkebir İYİ Parti ilçe teşkilatının aylık yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda İYİ partiye katılan yeni üyelere rozetleri takıldı. İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Alpaslan Beşli yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

Başkan Alpaslan Beşli; “İYİ Parti Vakfıkebir ilçe teşkilatı olarak aylık yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantı da partimize yeni katılan üyelerimize rozetlerini taktık. İyilik hareketine katılan gücümüze güç katan Vakfıkebir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanımız Sayın İsmail Çobanoğlu'na, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sayın Abdul Vahit Aksoy'a, Çamlık Sahil Mahallesi Muhtarı Sayın Mehmet Bahadır'a, Filiz Bayraktar'a, Özge Baki'ye, Tolunay Tahmaz' a, Yelda Dural'a ve Ali Ofluoğlu'na hoş geldiniz diyoruz,  Toplantımıza eşlik eden İl Teşkilat Başkanımız Sayın Tekin Türeli'ye, il yönetim kurulu üyelerimiz Sayın Ahmet Bilgin'e, Mehmet Şükrü Hacıahmetoğlu'na ve Ahmet Çakır'a toplantımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz dedi.

“AK PARTİ İKTİDARI ARTIK ÜLKEYİ YÖNETEMEZ HALE GELDİ”

Başkan Alpaslan Beşli sözlerine şöyle devam etti;” Yeni katılan tüm üyelerimize partimize hoş geldiniz diyoruz. Bizler koltuk sevdasıyla değil ülkemizin aşkıyla yanıp tutuşan bir partiyiz. Genel Başkanımız Meral Hanım’ın da dediği gibi koltuk sevdasında değil, ülke sevdasındayız. Ak Parti iktidarı artık ülkeyi yönetemez hale geldi. Ekonominin çöküşü vatandaşın geçim sıkıntısı, hak ve adaletsizliğin artması artık çekilmez hale geldi. Vatandaş artık yüzünü Güneşe yani İYİ parti’ye dönmeye başladı. İYİ Parti Türkiye’nin dinamiğidir.  Bu doğrultudan asla ve katta taviz vermez. İYİ Parti herkesimi kucaklıyor. Hiçbir ayırım yapmadan bütün farklılıkları kucaklıyor. Türk halkı ve Türkiye Cumhuriyeti. Ülkemizin her karış toprağı bizim için vazgeçilmezdir. Türkiye’yi düzlüğe çıkaracak tek parti İYİ Partidir.  İYİ Parti Vakfıkebir ailesi her geçen gün gerek üyelik karavanımızda gerekse bugün olduğu gibi toplu katılımlarla büyümeye devam ediyor. Bugün güzel bir tören ile yeni üyelerimizin rozetlerini taktık ve kendilerine hoş geldin dedik. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.