Vakfıkebir İlçe Kaymakamlığına atanan Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.  Ziyaretler kapsamında MHP Vakfıkebir İlçe teşkilatı da Kaymakam Uzan’ı makamında ziyaret ederek, hem hoş geldiniz dediler hem de görevinde başarılar dilediler. Ziyarete MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk’ün yanı sıra Başkan Yardımcısı Yasin Karadeniz, Kadın Kolları Başkanı Havva Yayla, Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Aynacı ve Belediye Meclis Üyesi Şenol Bülbül katıldı. Ziyaret sırasında Kaymakam Dr. Uzan’a üzerinde isminin ve Ayyıldız logosunun yazılı olduğu dünyaca ünlü meşhur Vakfıkebir Ekmeği hediye edildi.

“İLÇEMİZ İÇİN HER ZAMAN GÖREVE HAZIRIZ”

MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Baltürk ziyaret ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Kaymakamımıza yaptığımız bu ziyaret hem tanışmak hem de hoş geldin ziyaretidir. İlçemize gelmeden önce önemli İlçelerde görev yaptığını öğrenmiş olmamız İlçemiz için bizi umutlandırmıştır. Birlik ve beraberlik içinde güzel İlçemizi ileriye taşıyacağına olan inancımızı arttırmıştır. Bu güne kadar Vakfıkebir’de görev yapan Kaymakamlarımızla uyum içerisinde çalıştık. Vakfıkebir ilçemizin menfaatleri için bize düşen görev neyse üstlendik bu günden sonrada sizinle birlikte ilçemiz için Partim ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte sizin yanınızda olacağız. İlçemiz için her zaman göreve hazırız. Genç ve enerjik Kaymakamımıza yeni görevinde üstün başarılar diliyoruz. Vakfıkebir adına yapacağınız güzel çalışmalar için teşekkür ediyor dedi.”

İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan ise “Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı ve yönetimi olarak yapmış olduğunuz nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum, tabi’i ki Vakfıkebir’in menfaatleri için Vakfıkebir’de yaşadığımız sürece elimizden gelen her türlü çalışmayı yaparak ilçenin menfaatleri için çalışacağım. Siyasi partiler Ülkemiz için olmazsa olmazlarımızdandır. MHP’li yöneticilerin yaptıkları bu ziyaret beni mutlu etmiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum ve en kısa zamanda iade-i ziyaret yapacağım. Kaymakam Dr. Uzan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek MHP İlçe Teşkilatına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.”