Vakfıkebir Meslek Yüksek Okulu Öğrencisi Tayfun Durmuş, “Göç ve Çocuk” temalı resim yarışmasına katılmak için çizdiği resmi İlçe Müftüsü Şükür Küçük'e teslim etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın hizmet sunduğu kesimlerden biri olan göçmenler hakkında toplumsal farkındalığın artırılmasına ve göçmenler ile toplumumuz arasındaki sosyal uyuma katkıda bulunmak, göç olgusunun olumlu/olumsuz yönlerine dikkat çekmek, ülkemizin göçmenler konusunda sergilediği takdire şayan tutumu ile insanlığa örnekliğini ifade etmelerine imkan sunmak ve göç olgusundan en fazla etkilenen kesimlerden biri olan çocukların ve gençlerin zihninde nasıl bir dünya tasavvuru olduğuna dikkat çekmek amacıyla “Göç ve Çocuk” temalı resim yarışması düzenledi.

Yarışmaya katılan Vakfıkebir Meslek Yüksek Okulu Öğrencisi Tayfun Durmuş hazırladığı resmi, İlçe Müftüsü Şükür Küçük'e teslim etti. Vakfıkebir Adnan Demirtürk Kredi Yurtlar Kurumunda kalan Vakfıkebir Meslek Yüksek Okulu Öğrencisi Tayfun Durmuş'un, ilçe müftülüğünün KYK'da Manevi Danışman ve Rehberlik Hizmeti Sorumlusu İmam Hatip Rıdvan Açıkgöz ile birlikte Müftü Şükür Küçük'e teslim ettiği resim, ilçede yarışmaya katılan başka resim olmayınca doğrudan birinci seçildi. Vakfıkebir ilçe birincisi Tayfun Durmuş, çizdiği “Göç ve Çocuk” temalı resimle ilde düzenlenecek il birinciliği yarışmalarına katılacak.