Toplantı MTAL Uygulama Oteli toplantı salonunda gerçekleştirilen tanışma toplantısına ilçede bulunan tün okul ve kurum yöneticileri hazır bulundular. Toplantıda Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan kendini tanıtan bir konuşma yaptı.  Ardından bütün Müdürler sırasıyla kendini tanıtarak dilek ve temennilerini ilettiler.

Milli Eğitim Müdürü Sayın Samim Aksoy bütün eğitim çalışanları adına Kaymakama hitaben iyi dilekler içeren konuşmasında şunları söyledi. " Bütün eğitim emekçilerimiz adına ilçemize hoş geldiniz. Burada bulunan bütün arkadaşlarımın ve benim, sizin önderliğinizde ilçemizdeki Eğitim- Öğretimin daha ileri bir seviyeye çıkacağına inancımız tamdır. Arkadaşlarımla teker teker yaptığınız mülakatta eğitimin sizin için çok ayrı bir yerde olduğunu gözlemledim. Sizlere tekrar hoş geldiniz diyor, başarılı çalışmalarınızın ilçemize huzur ve güven getireceğini en kalbi duygularımla temenni ediyorum. Toplantının düzenlenmesinde ev sahipliği yapan MTAL Müdürümüz Sayın Mehmet Kahveci 'ye misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaymakam Dr. Uzan tanışma konuşmalarının ardından duygularını şu şekilde aktardı. "Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçemize geldiğim günden itibaren karşılaştığım hoşgörü ve güler yüz beni ziyadesiyle memnun etti. Benim için Eğitim - Öğretim her zaman birinci sırada olmuştur. Geleceğimiz ve umutlarımız sizlerin ellerindedir. Bu hassas ve bir o kadar da zor alanda görev yapıyor olmanız benim için çok değerlidir. Yakın bir zamanda okullarımızı gezerek bütün öğretmen ve öğrencilerimizle hasbihal etmek istiyorum. Çocuklarımızın gözünde gördüğüm ve göreceğim ışık, beslendiğim en büyük duygumdur. Bu vesile ile zamanınızı daha fazla almadan tekrar hoş bulduk diyor, sizinle tanışmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Sağlıcakla kalın. "dedi.