Vakfıkebir Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen ve Trabzon İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen KA121 Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında gerçekleştirdikleri Öğrenci Grup Hareketliliği projesi ile gittikleri Belçika'dan döndüler. "Dijital Becerilerin Geliştirilmesi" Projesi kapsamında Avrupa gezisine giden Vakfıkebir Fen Lisesi öğrencilerimiz gezi dönüşünde Vakfıkebir İlçe Kaymakamımız Dr. Hacı Arslan Uzan’ı makamında ziyaret ettiler. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şeref İçoğlu’da ziyaret sırasında öğrencilere eşlik etti.

“VERİMLİ BİR GEZİ OLDU”

PAZAR YERİMİZ İÇİN GERÇEKÇİ ÇÖZÜMLER ÜRETTİK PAZAR YERİMİZ İÇİN GERÇEKÇİ ÇÖZÜMLER ÜRETTİK

Okul İdaresinden yapılan açıklamada; “Proje kapsamında Vakfıkebir Fen Lisesi öğrencilerimiz 15-21 Mayıs tarihleri arasında Okul Müdür Başyardımcısı Fatih Birinci ve İngilizce Öğretmeni Arzu Taşocak eşliğinde Belçika'nın Hasselt şehrine giderek oradaki eğitim sistemini yakından inceleme fırsatı buldular. Ayrıca yaptıkları sunumlar ile ülkemizi en güzel şekilde Belçikalı öğrenci ve öğretmenlere tanıttılar. Kahoot Web 2.0 aracını kullanarak hazırladıkları yarışma ile eğitime teknolojiyi de dahil ederek eğlenceli ve verimli zaman geçirdiler.”

Bir haftalık ziyaret sonunda yeni kültürlerin tanınması, yabancı dil kullanımı, takım çalışması gibi pek çok kazanımın yanı sıra güzel anılar ve yeni arkadaşlıklar ile ülkemize döndüler.  Görevlerini başarılı bir şekilde yerine getiren öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz açıklamasında bulunuldu.