TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Trabzon da MHP Vakfıkebir ilçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk’ü de işyerinde ziyaret etti. Milletvekili Muhammet Balta’ya AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun da eşlik etti. MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk'ün işyerinde gerçekleştirilen ziyaret hoş bir sohbet ortamında gerçekleştirildi.

CUMHUR İTTİFAKI BİR GÖNÜL İTTİFAKIDIR!

Ülkemizin bekası, milletimizin selameti için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz diyen TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta sözlerine şöyle devam etti. Milletvekili Balta,"Cumhur İttifakı'mızın önemli paydaşı olan MHP ile kutlu bir yolda yürümeye devam ediyoruz. Önceden dediğimiz gibi altını bir daha çiziyorum, MHP bizim rakibimiz değil, refikimiz. Tüm Türkiye'de olduğu gibi, Vakfıkebir'imizde de uyumlu bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cumhur İttifakı, yerli ve milli bir mutabakat, millet ve ülke için bir araya gelinmiş bir birlikteliktir. Cumhur İttifakı bu toprakların adeta çimentosudur. Bu amaçla yol arkadaşımız, refikimiz MHP Vakfıkebir İlçe Başkanımız Baltürk’ü ziyaret ettik. Başta MHP İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk olmak üzere tüm MHP teşkilat mensuplarına bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı canı gönülden teşekkür ediyoruz. Cumhur İttifakı olarak bu topraklara hizmet etmeye, hemşehrilerimiz için değer üretmeye devam edeceğiz" dedi. 2023 yılının Cumhur İttifakı için zafer yılı olacağını belirten Milletvekili Muhammet Balta, “AK Parti olarak MHP ile bir ortaklık değil, gönül birliği kurduk. Cumhur İttifakı, diğer ittifaklar gibi gizli, saklı, kapalı kapılar ardından masa başında kurulmuş bir ittifak değildir. Cumhur İttifakı, millet için, devlet için, yüreğini ortaya koyan insanların gönül birliği ile güçlerini birleştirmesidir. Cumhur İttifakı olarak bizler aynı hedefler, aynı ülküler, aynı inanç ve milli değerler etrafında buluşmuş kişileriz. Biz Türkiye için bir aradayız. Ortak amaçlar için atan yürekler güçlenir. Yurdumuz ve milletimiz için tek yürek olacağız dedi.”

CUMHUR İTTİFAKI 2023'TE LİDER ÜLKE TÜRKİYE OLACAK, BU DA CUMHUR İTTİFAKI İLE OLACAK

MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk; Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen buluşmada AK Parti ve MHP’nin tarihin en kritik dönemlerinden geçilen bir süreçte, üniter bir devlet olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ve Türk Milleti’ni ilelebet yaşatma iradesinde bir araya geldiklerini vurgulayan Baltürk,“Bugünkü Türkiye, 20 yıl öncesinin Türkiye'sinden kat be kat daha güçlü, daha muktedirdir. İnşallah yarınki Türkiye bugünden daha güçlü, daha müreffeh, daha muktedir olacaktır” dedi. Başkan Baltürk, “Cumhur ittifakı 2023'te lider ülke Türkiye olacak, bu da Cumhur İttifakı ile olacak. Biz buna inanıyoruz. Genel Başkanımız Bilge Lider Dr. Devlet Bahçeli Bey, bize çok ağır bir görev verdi. Bu görev bizim için büyük bir şereftir. Bu görevi layıkıyla yerine getirmek için canla başla çalışarak mücadele edeceğiz. Bunu Cumhur ittifakı için yapacağız. Vakfıkebir demokrasinin beşiğidir. Cumhur İttifakı’nın 15 Temmuz gecesi sokaklarda, meydanlarda kurulduğuna işaret ederek, Cumhur İttifakı Milletin emrindedir. Zalimlerin karşısında, mazlumların yanındadır. Bu ittifak Pazar'a kadar değil mezara kadardır. Bu ittifakın asıl gayesi seçim kazanmak değil, ülkemizin istikbal ve istiklalini garantiye almaktır” dedi.