Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezinde incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Ulusan’a ziyaretlerinde, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ve Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Ali Civil eşlik ederek,  Genel Müdür Yardımcısı Ulusan’a gençlik merkezinde yapılan çalışmalar, devam eden kurslar ve atölyeler hakkında bilgi verdi. Gençlik merkezlerinde eğitim alan öğrencilerle de bir araya gelen Ulusan, gençlerin memnuniyetini sorarak, sohbet etti.

“MUSTAFA TURUPÇU ÖRNEK BİR MÜDÜRDÜ”

Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezinde incelemelerde bulunduklarını kaydeden Ulusan, merkezde yürütülen akademik ve kulüp faaliyetleri hakkında yeni dönemde gerçekleştirilecek etkinlikleri anlattı. Amaçlarının ülkenin geleceği olan gençlere daha iyi hizmet edebilmek olduğunu aktaran Ulusan, tüm gençleri düzenlenen faaliyetlere katılmaya davet etti. Gençlik merkezindeki incelemelerinin ardından Genel Müdür Yardımcısı Ulusan, Gençlik Merkezinin efsane müdürü merhum Mustafa Turupçu’yu da unutmayarak merkezde onun adına yapılan panodaki öz geçmişini okuyarak duygu dolu anlar yaşadı. Genel Müdür Yardımcısı Ulusan, merhum Mustafa Turupçu ile çok samimi diyaloglarının olduğunu dile getirerek, çok çalışkan bir insandı. Kendisini rahmetle anıyorum. Vakfıkebir çok kıymetli bir evladını kaybetmiştir. Kendisini gençliğe ve gençlerin geleceğine adayan önemli bir şahsiyet, örnek bir müdürdü dedi.

“BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATAN CİVİL MÜDÜR’Ü TAKDİR EDİYORUZ”

Yapılan faaliyetler hakkında bilgi alan Genel Müdür Yardımcımız, Gençlik Merkezini gezerek gençlerle birebir sohbet etti. Sonrasında liderlerle sohbet eden Tuncay Ulusan merkezin konum ve donanım olarak çok iyi olduğunu, yapılan çalışmaları beğendiğini dile getirdi. Ulusan, Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Ali Civil den de övgü ile bahsederek şu ifadeleri kullandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü olarak Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürümüz Yunus Bey’in yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ediyor, takdirle karşılıyoruz. Zaten Vakfıkebir Gençlik Merkezi Türkiye genelinde de yapılan faaliyetler ve çalışmalar değerlendirildiğinde birinci sıradaki yerini her zaman koruyor. Başarılı çalışmaları ile Türkiye sıralamasındaki yeri her zaman birincilik olan Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Ali Civil’i ve ekip arkadaşlarını kutluyorum dedi.