Vakfıkebir İlçesi Büyükliman Mahallesinde 4 yavrusu ile yaşam mücadelesi veren bir sokak kedisine yapılan bu kötü davranış insanlık ayıbıdır.



Vakfıkebir İlçesi Büyükliman Mahallesi öğretmenevleri sitesi bölgesinde 4 yavrusu ile yaşama tutunmaya çalışan sokak kedisine yapılan bu kötü davranış insanlık ayıbıdır. Bu davranışı yapan insan olamaz. Hangi vicdansızın bu kötü davranışı yaptığı bilinmiyor.
Yavrularına yiyecek bulmak için yuvasından ayrıldığı sırada biri ya da birileri tarafından atılan herhangi bir cisim sonucu gözü patlayan anne kediye yapılan bu davranış insanlık ayıbı değil de nedir. Şimdi bir gözü gör olan bu kediye mahalle sakinleri sahip çıktılar. Vakfıkebir İlçesinin önemli Edebiyatçılarından Emekli Öğretmen Samet Kuleyin’in eşi Leyla Kuleyin tarafından ameliyat yaptırılarak gözü alınacak. İlçedeki bir veteriner kliniğinde veteriner hekim tarafından ameliyatla gözü alınacak olan bu kedinin yaşadıkları vicdanları sızlatıyor. İşte sözün bittiği yerdeyiz. İçinde hayvan sevgisi olmayan insanlardan, çocuk sevgisi, arkadaş sevgisi ve insan sevgisini de bekleyemezsiniz. Bu tür insan demeye utandığımız canlılar var olduğu sürece barıştan, huzurdan, sevgiden bahsetmek yanlış olur. Toplumda bu tür davranışlar içerisinde bulunanları barındırmak hatadır. En ağır cezalarla bunları cezalandırmak gerekir.
Şimdi soruyorum bu şahıs ya da şahıslara, vicdanınız rahat mı? Rahat uyuyabiliyor musun? Gör ettiğin bu anne kediye hiç mi! acımadınız. Senin yada sizlerin ailesinden birisine bu işkence yapılsa sen veya sizler ne yaparsınız. Sizlerin içinde hiç mi! Allah korkusu yok. Bu Anne kedi ölseydi bu yavruların hali ne olacaktı. Allah sizleri bildiği gibi yapsın. Sizin gibi insanların hakkından ancak Allah gelir. Gözü gör olan anne kedinin ameliyatı önümüzdeki günlerde Vakfıkebir ilçemizdeki bir veteriner kliniğinde yapılacak. Anne Kediye sahip çıkan Öğretmenevleri sitesi sakinlerine ve Leyla hanıma teşekkürlerimizi sunuyoruz.