1874 Vakfıkebir spor kulübü yöneticileri Serkan Ömer Demir, Ali Ömür, Emre Kara ve Yunus Sarıtaş gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Ahmet Kamburoğlu ve Haber Müdürümüz Sadık Aydın’a 2021-2022 futbol sezonunda 2. Amatör kümede mücadele edeceklerini ve önümüzdeki günlerde sporcu seçmelerine başlayacakları belirtiler yapacakları faaliyetler hakkında bilgi verdiler.

1874 Vakfıkebir Spor Kulübü yöneticileri yapacakları faaliyetler hakkında yaptıkları değerlendirmede şu ifadelere yer verdiler. Yönetim Kurulu adına açıklamada bulunan Serkan Ömer Demir; “Bu doğrultuda hem kulübümüz alt yapısına hemde çocuklarımızın ve gençlerimizin İyi bir futbol eğitimi almasının yanında, kendilerini ifade edebilmeleri, yeteneklerinin farkına varması, ikili ilişkiler, karşılıklı saygı ve sevgiyi, değer yargılarını, spor psikolojisi ve ahlaki değerler eğitimini içeren YAZ FUTBOL OKULUMUZU Cumartesi günü saat 14.00’da İlçe Suni Çim Sahada açıyoruz. (Öğretmen Evi Yanında)”

Demir; Bu doğrultuda, uzun yıllardır ilçemizin hasret duyduğu düzenli, sistemli çağımızın futbol ve spor anlayışına uygun, insan odaklı, sporun yanında kültürel ve ahlaki değer yargılarımızı çocuklarımıza ve gençlerimize aktarmak, toplumumuza, Milletimize ve Vatanımıza Atatürk’ün dediği gibi zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklı sporcular ve bireyler yetiştirmektir. Çoğu aile çocuklarını yeteneği olmadığını düşünerek kurslara göndermemektedir. Biz yetenekli olsun olmasın tüm çocuklarımızı kurslarımıza bekliyoruz. Her çocuğun spor yapmaya, sosyalleşmeye, hareketle birlikte enerjilerini atmaya ihtiyacı vardır. İşinde başarılı, futbolun içinden gelen yeni yüzler ve genç bir ekiple işe koyulduk. Salgın sürecinde yeterince hareketsiz kalan çocuklarımızı ve gençlerimizi spor tesislerine çekmek, onlara zarar verebilecek ortamlardan uzaklaşmalarına yardımcı olmak, sağlıklı bir hayat ve iyi bir spor eğitimi almaları adına yola çıktık. Unutulmasın ki bir insanı kazanmak bir dünyayı kurtarmak gibidir.

VAKFIKEBİR ARTIK KENDİSİ GİBİ BÜYÜK DÜŞÜNMELİ

Demir; “İlçemizin bulunduğu potansiyel gereği sosyal, spor ve kültürel anlamda da büyümeli. Sadece futbol değil diğer branşlarda da ilçemizi temsil etmek için çalışmalarımız süreç içerisinde olacaktır. Hedefimiz hem alt yapımızı oluşturmak hemde amatör ligden başlayarak yıllardır hayalimiz olan profesyonel lige bu yörenin çocukları ve gençleri ile çıkmaktır. Bu doğrultuda 3 yıllık bir plan hazırladık ve 3 yılsonunda ilçemizi (BAL) bölgesel amatör ligine taşımak istiyoruz. Bu doğrultuda bir ilki başarmak ve 2. Amatör lig ilk maçımızda ilçemizin tüm paydaşları ile ilk maçımızı Vakfıkebir’in kendi sporcuları, kendi gençleri, kendi takımı ile kendi stadyumunda tüm türbinleri dolmuş şekilde oynamak istiyoruz. Biz Vakfıkebir’e gençlerimize ve insanlarımıza inanarak yola çıktık. Ve bu işi inşallah ilçemiz ile birlikte başaracağız başarmalıyız dedi.”

Kayıt İçin İletişim Telefonlarımız:

Emre Kara: 0534 526 1750, Ali Ömür: 0539 567 2520, Yunus Sarıtaş: 0535 247 3402, Barış Baltürk: 0536 632 4972, Serkan Ömer Demir: 0544 229 56 61