Vakfıkebir İlçesinin sevilen, sayılan, değerli şahsiyetlerinden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı ve İlçe Esnaflarından olan Hikmet Topaloğlu ve Gülüm Topaloğlu’nun İstanbul Anadolu Adliyesinde Zabıt Katibi olarak görev yapan yakışlıklı oğulları Ali ile Çankırı İli eşraflarından Perihan ve Cumhur Büyüköz’ün İstanbul Anadolu Adliyesinde Zabıt Katibi olarak görev yapan güzel kızları Meral bir ömür mutluluğa evet dediler.

Vakfıkebir Sabri Bahadır Kültür Merkezi Düğün Salonunda yapılan törene katılan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, konuklara karşı yaptığı konuşmasında genç çiftleri tebrik ederek bir birinizi ve her iki anne ve babanızı kendi anneniz gibi sevin. Mutluluğunuz daha da artacaktır diyerek mutluluklar diledi. Büyüköz ve Topaloğlu Aileleri adına konuklara teşekkür eden Hikmet Topaloğlu yaptığı konuşmada, mutluluğumuzu paylaşarak bizleri onurlandıran siz değerli davetli dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu mutluluğu mevlam sizlere de yaşatmasını diliyorum dedi.

Vakfıkebir Sabri Bahadır Kültür Merkezi Düğün Salonunda yapılan düğün törenine genç çiftlerin eş, dost, akraba ve arkadaşlarının yanı sıra çok sayıda davetli katılarak Meral ile Ali’nin mutluluklarına tanık oldular.  Bizlerde genç çiftlerin evlilikle noktaladıkları bu mutlu beraberliklerinin kendilerine ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz.