Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu (TGC)Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Tuncel'e iadeyi ziyarette bulundu.



TGC Başkanı Ersen Küçük, Başkan Yardımcıları Hakan Yoloğlu, Ahmet Kamburoğlu, Genel Sekreter Ayşegül Özdoğan Yıldırım, Kültür ve Sosyal İşler Sorumlu yönetim kurulu üyesi Fatih Doğan ,TGC Genel Müdürü Nevzat Yılmaz,TGC Danışmanı Erhan Esaspehlivan ile Başsavcı Hüseyin Tuncel bir süre sohbet etti. Ziyarette konuşan Başsavcı Hüseyin Tuncel, Trabzon basının güçlü, şeffaf ve hesap verebilirlilik açısından çok önemli işlevinin olduğunu kaydetti. Trabzon'un güzel bir kent olduğunu belirten Başsavcı Tuncel, tarihi ve turizm güzellikleriyle ön plana çıkan kentin; bu güzel dokusunun korunması gerektiğini, bazı eksikliklerin ise dile getirilmesinin büyük önem taşıdığını dile getirdi.
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük de, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ve basını olarak her zaman yargı ile işbirliği içerisinde kentin sorunlarına ortak akılla çözüm aradık, aramaya da devam edeceğiz." diye konuştu.