Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu’nu ziyarete Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Murat Öztürk, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Şantiyeler Şube Müdürü Vural Fettahoğlu, Tonya Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ahmet İhsan Hacıfettahoğlu, İş Adamları Abdurrahman Öztürk ve Onur Öztürk katıldılar.

“FETTAHOĞLU AİLEMİZ ADINA BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, “Çok zengin tecrübesiyle kıymetli müdürümüze Trabzon’umuzda başarılar diliyoruz. İnşallah burada başarılı ve verimli bir çalışma süreci geçirir. Hayırlı olsun diyorum. Fettahoğlu ailesi geniş bir aile. Görev yaptığı yerlerde başarılı çalışmalar yaptığını eğitime çok pozitif baktığını insan ilişkileri, öğretmen ve öğrenciyi merkezi alan yapısında olduğunu biliyoruz. Bu önemli görevi başarı ile sürdüreceğinden hiçbir kuşkumuz yoktur. Kendisini Tebrik ediyorum. Trabzon Türkiye’nin gözde illerinden bir tanesi. Tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra insanının mert ve cesur oluşuyla tanınan önemli bir şehir.  Değerli müdürümüz daha önceden de Trabzon da şube müdürlüğü görevinde bulunması dolayısı ile bu coğrafya’yı, bu toprakları ve insan yapısını iyi bilen kişilerden birisidir. Bu anlamda eğitim-öğretim noktasında Trabzon’umuza önemli katkılar sağlayacaktır. Trabzon’un eğitim alanındaki başarısını daha da artırarak başarı çıtasını yukarılara çekecektir. Cenabı Allah yar ve yardımcısı olsun. Biz her zaman yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz dedi.”

“TRABZON’DA GÖREV YAPMAKTAN ÇOK MUTLUYUM”

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada: “Fettahoğlu ailesine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Kadem Başkanımın söylediği kelimeler sorumluluğumuzu artırıyor. Çünkü çok güzel şeyler ifade ediyor. Fettahoğlu ailesi olarak güzel ve önemli bir aileyiz. Tüm paydaşlarımıza kapımız her zaman açıktır. Herkese her kesime eşit mesafedeyiz. Bizim yol haritamızda, Adalet, merhamet, vicdan empati ve tarafsızlık olmasıdır. Trabzon her şeyi hak eden önemli bir şehir. Ben Trabzon’da görev yapmaktan son derece çok mutluyum. Herkes elinden geleni yapmıştır. Her şeyin en güzelini buradaki çocuklar hak ediyor. Bizi bu önemli göreve layık gören değerli büyüklerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İlimizin eğitim profilini her geçen gün daha iyi noktalara taşımak üzere yoğun çaba içerisindeyiz. Bu noktada tüm kesimler üzerine düşen gayreti gösteriyor. Bir yandan fiziki eksiklikleri giderirken diğer yandan eğitim kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriliyoruz. İnşallah diğer alanlarda olduğu gibi eğitimde de başarı çıtamızı daha da yukarılara taşıyacağız dedi.”

Fettahoğlu ailesi adına İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu’na Plaket takdim ettiler.