Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl açılan Yalıncak plajında uçurtma şenliği düzenlendi. Uçurtma şenliğine, çocuklar, gençler ve Trabzon Halkı yoğun ilgi gösterdi. Binlerce vatandaşın akın ettiği şenliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’da ailesiyle birlikte katıldı. Kumsalda gençlerle voleybol oynayan Zorluoğlu daha sonra gençlere ve çocuklara uçurtma dağıttı. Büyükşehir Belediyesi tarafından alanda bulunanlara hediye edilen uçurtmalar, Trabzon semalarını renklendirdi.

ÇOK DOĞRU BİR İŞ YAPTIK

BÜYÜKLİMAN'IN NABZI BÜYÜKLİMAN'IN NABZI

Vatandaşların çok yoğun ilgi gösterdiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Trabzon’da hemşehrilerimizin bize ilettiği en temel ihtiyaçlardan ve taleplerden bir tanesi sahil düzenlemeleriydi. Biz de vatandaşlarımızın bu taleplerine cevap verecek projeleri süratle başlattık. Geçtiğimiz yıl burayı hizmete açmıştık. Şimdi görüyoruz ki çok doğru bir iş yaptık. Bu gün burada binlerce vatandaşımız ailesi ile birlikte hem vakit geçiriyor hem de eğleniyorlar. Diğer taraftan Ganita-Faroz arasındaki 3 kilometrelik sahil alanındaki düzenleme çalışması son sürat devam ediyor. İnşallah Ganita’yı da o eski Ganita haline tekrar döndüreceğiz” ifadelerini kullandı.

ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER

Keyifli anlar yaşayan vatandaşlar ise, “Trabzon’un gerçekten bu tür etkinliklere ihtiyacı var. Maalesef deniz kenti olduğumuz halde bir plajımız yoktu. Güzel bir sahilimiz yoktu. Şimdi ise hem güzel bir plaja uzun bir sahile kavuştuk. Bu tarz etkinlikler de stres atıyoruz. Burada emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na ve tüm çalışma ekibine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.