BÜYÜKLİMANIN NABZI

“TRABZON ÜNİVERSİTESİ, ESKİ HASTANEYİ İSTEDİ” “TRABZON ÜNİVERSİTESİ, ESKİ HASTANEYİ İSTEDİ”

Vakfıkebir;

Vakfıkebir Cumhur İttifakı kapsamında yer alan AK Partide belediye meclis üyeleri sıralamasında sıkıntılar yaşandığı söyleniyor. Sıralamadaki yerlerini beğenmeyen adayları ikna etme çalışmaları devam ettiği konuşuluyor. Cumhur ittifakının bir diğer partisi MHP’de ise belediye meclis üyeleri belirlendi. Açıklanan belediye meclis üyelerinin bazılarına karşı taban tarafından tepki olduğu söyleniyor. Parti tabanı tarafından bazı meclis üyelerinin hiçbir oy getiremeyeceği söylenirken, meclis üyelerine tepki parti yönetiminde de sıkıntı yarattığı ve istifaların olabileceği konuşuluyor.

***********

Vakfıkebir İYİ Parti ilçe yönetimi hafta arası yaptığı yazılı açıklamada Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet İhsan Hacıfettahoğlu’nu desteklediklerini açıkladı. CHP ve İYİ Parti ilçe teşkilatları ortak çıkaracakları belediye meclis üyeleri aday listesinde anlaşamadıkları öğrenildi. İki partide kendi belediye meclis üyesi adaylarını ayrı ayrı çıkartma kararı aldı.

***********

Vakfıkebir Yeniden Refah Partisi ilçe teşkilatı belediye başkan adayı Erdal Sayın açıkladıktan sonra çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalmadık kapı gidilmedik mahalle gezilmedik sokak bırakmayacaklarını söyleyen ilçe teşkilatı bir taraftan da meclis üyelerini oluşturuyor. Meclis Üyesi birinci sıranın eski Vakfıkebir İlçe Başkanı Sadettin Çiçek yazılacağı kesin…

***********

Vakfıkebir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Fuat Koçal, proje tanıtım toplantısı ile seçmenleri büyüledi. Proje tanıtım toplantısına müthiş bir katılım olduğu gözlerden kaçmadı. Bütün partilerden destek için yanında olanlar vardı. Bazı aile büyüklerin katılım sağladığı müthiş bir proje tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

***********

Vakfıkebir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet İhsan Hacıfettahoğlu ise çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mahalle toplantıları ile seçmenlerle bir araya gelen Hacıfettahoğlu, ilçe için düşündüğü projelerini anlatıyor. Genç, dinamik ve belediyeciliği iyi bilen bir genç, Vakfıkebir gençliğinin gözbebeği olmuş konumda.

************

Tonya;

Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı Osman Beşel seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken biryandan da ilçedeki yatırımları hayata geçiriyor. İlçe halkı tarafından belediyenin bir kuruşunu dahi boşa harcamadığı dile getiriliyor. İlçede taraflı tarafsız herkesin takdirini ve beğenisini alan Başkan Beşel’in bu seçimlerden de zaferle çıkacağı söyleniyor.

************

Çarşıbaşı;

Çarşıbaşı ilçesinde Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Gökhan Şahin, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Aday olduktan sonra Çarşıbaşı’nda seçimin havasını değiştiren Başkan Adayı Şahin’e karşı seçmenler büyük destek veriyorlar. Başkan Adayı Gökhan Şahin, seçim çalışmalarını sürdürürken bir yandan da parti yönetimi ile meclis üyelerini oluşturuyor.

************

Beşikdüzü;

Beşikdüzü ilçesinde seçim kıran kırana devam ediyor. DP adayı Ramis Uzun, seçimlerde rakiplerine oranla daha şanslı görülüyor. Seçmenler Ramis Uzun başkanın herkesimden rahatlıkla oy aldığını dile getiriyorlar. Beşikdüzü ilçesinde seçimin sonucu merakla beklenirken Ramis Uzun’un net olarak 2500 oyu olduğu biliniyor.

*************

Projeci Başkan Halkın Gönlünde; 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler çalışmasında resmi olarak Şalpazarı İlçemizde 5 Belediye Başkan adaylarından birisi olan Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan adayı seçim çalışması için Şalpazarı’nın 30 mahallesindeki çalışmalarını sürdürürken İlçeye sıcak para akışını sağlayacak projelerini de İlçe halkına tanıtmaya devam ediyor. İlçe geneli ve taşradaki dostlarımızdan edindiğimiz bilgilere göre Necati Başkan inşallah kazanır her gittiği yere renk katıyor projelerini halka tanıtıyor dediler.

*************

Şalpazarı;

Şalpazarı’nda 6 aday Yarışacak; Trabzon’un 11.770 nüfuslu İlçesi olan Şalpazarı 5 yılda bir yapılan seçimlerde İlçe tanıtımına büyük katkısı oluyor siyasi parti belediye başkan adaylarının Belediye Başkanlık yarışı için. Şalpazarı genelinde bulunan seçmenler Cumhur İttifak adayı Refik Kurukız, BBP Adayı Necati Selvitop, Yeniden Refah Partisi Adayı Fatih Yılmaz, Demokrat Parti Adayı Metin Günay, CHP Adayı Mustafa Bayram ve İYİ Parti Adayı Faruk Beldüz arasında kıyasıya bir seçim maratonu gözüküyor.