Ana Kategori

VAKFIKEBİR 1874 FK’DA HALİLOĞLU DÖNEMİ BAŞLADI

2025-2026 Sezonunda Trabzon 1. Amatör Kümede mücadele edecek olan Vakfıkebir 1874 FK’da yeni yönetim oluşturularak görev dağılımı yapıldı. Başkanlığa Oğuzhan Haliloğlu seçildi.

Haber, Sadık AYDIN

Vakfıkebir 1874 FK 2025-2026 Sezonuna yeni yönetim kurulu ile ilk toplantısını yaparak çalışmalara başladı. Yeni yönetim kurulun Kulüp Başkanlığına Oğuzhan Haliloğlu’nu getirildi. Oğuzhan Haliloğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda görev dağılımı yapıldı. Yeni yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı; Şaban KUDU (KUDUOĞLU ÇELİK ÇATI), Fatih KOPAL (YOROZ KÖFTE BALIK), Aydın DURMUŞ (KALE RESTORAN), Abdulkadir KASIM (ALTIN KÖŞK KASIM GRUP), Murat DOST (İŞ ADAMI), Cengiz ALAN (SPOR ADAMI), Emre KARA (PROFESYONEL FUTBOLCU), Samet UZUN (UZUN İLETİŞİM) ve Serkan Ömer DEMİR( BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ görev aldı.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Vakfıkebir 1874 FK Yönetim Kurulu Toplantısı sonrası yapılan açıklamada; “Vakfıkebir 1874 FK olarak yeni yönetim kurulumuz ile 2025-2026 sezonunda Vakfıkebir ilçemizi Trabzon 1. Amatör kümede en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarımıza başladık. Bu doğruldu da tüm Vakfıkebir ilçemizi takımımıza destek vermeye ve geçen yıl kullandığımız ve başardığımız sloganımızla tekrar “BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ” diyerek tüm ilçemizi tüm paydaşları ile yanımızda görmek ve bir üst lige çıkmak istiyoruz. BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ, SEVGİ VE SAYGILARIMIZLA açıklamasında bulunuldu.”