Vakfıkebir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde (MTAL) Müdür olarak görev yapan Selamettin Atik’in tayininin çıkması sonucu boşalan Müdürlük görevine okulda Müdür Başyardımcısı olarak görev yapan Coşkun Yılmaz atandı.



Vakfıkebir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde (MTAL) ve Uygulama Otelinde yeni yapılan atamalarla birlikte idareci kadrosunda değişiklikler yapıldı. Mesleki Teknik Anadolu Lisesi kurucu Müdürü Selamettin Atik’in Beşikdüzü Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine tayininin çıkması sonucu boşalan Müdürlük görevine Okulun Müdür Başyardımcısı Coşkun Yılmaz vekâleten atandı. Ayrıca Vakfıkebir MTAL’nin idari kadrosunda yeni yapılan düzenleme ile Müdür Başyardımcılığına Sedef Kaplan atanırken Teknik Müdür Yardımcılığına Korkut Hekim ve Koordinatör Müdür Yardımcılığı görevine Sinan Cahit Doğan atandı.
COŞKUN YILMAZ KİMDİR.
Trabzon’un Tonya ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Trabzon’da, Üniversite öğrenimini Atatürk üniversitesi K.K.Eğitim fakültesi kimya öğretmenliği bölümünü bitirdi. Sırası ile Köprübaşı Büyük Doğanlı İ.Ö, Tonya Kayacan İ.O, Tonya Hoşarlı İ.Ö.O, Tonya Feride Ahmet Şener İ.Ö.O, Bayburt Anadolu Lisesi, Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesinde, Vakfıkebir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür yardımcılığı, Müdür Başyardımcılığı görevlerinde bulundu. Aynı okulda yürütmekte olduğu Müdür Başyardımcılığı görevinden görevlendirme ile okul müdürlüğüne atandı. Uzman Kimya öğretmen olan Yıldız, evli ve iki çocuk babasıdır.