Vakfıkebir İlçe Müftülüğüne bağlı Tarlacık Mahallesi Aşağı Camii’nde düzenlenen Yaz Kuran Kursularında, Cami İmam Hatip’i Yahya Ocak tarafından Eğitim Öğretim verilmekte. Cami İmam Hatip’i Yahya Ocak’ın girişimleri ile Camide eğitim öğretim gören Öğrencilere hayırsever cemaat tarafından yemek ve ayran ikramı veriliyor.



27 yıldır Vakfıkebir İlçesi Tarlacık Mahallesi Aşağı Camii İmam Hatip’i olarak görevde bulanan Yahya Ocak, Çocuklara yönelik yaptığı programlar ile bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından büyük taktir topluyor.
Herkes bu camide çocuk olmak istiyor! Neden mi?  
Diyanet işleri Başkanlığı, “CAMİDE ÇOCUK SESİ, VATANIMIN NEŞESİ” sloganı ile bu yılki yaz kurslarına başlatmıştı. Bu doğrultuda Tarlacık Mahallesi Aşağı Cami imam hatip’i olarak görev yapan Yahya Ocak, 27 yıldır görev yaptığı camide bölge insanı tarafından çok seviliyor ve yaptığı çalışmalar ile örnek bir imam olmaya devam ediyor. Toplumdaki uzlaştırıcı kimliğinin yanı sıra insanlarla ikili ilişkileri üst seviyede olan İmam Ocak, cami cemaatinin ve tüm vatandaşların taktirini topluyor. Öğrencileri tarafından da çok sevilen İmam Yahya Ocak, kursa katılım gösteren öğrencileri ile ders sonrası yemek yiyerek onlarla oyunlar oynayarak kursu daha eğlenceli ve keyifli hale getiriyor. Bu faaliyetler öğrenciler tarafından beğeniliyor. Hocalarından çok memnun olduklarını dile getiren öğrenciler yaz kuran kurslarının hocaları sayesinde çok verimli geçtiğini belirttiler.
Öğrencilere İkramların sağlanmasında Desteğini esirgemeyen, maddi ve manevi destek sağlayan cemaate teşekkür eden İmam Ocak tüm katkı sağlayanların geçmişlerine rahmet diliyorum dedi.