Vakfıkebir Geçlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğünün organize ettiği Kurumlar arası Voleybol Turnuvası sona erdi.



Vakfıkebir Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğünün organize ettiği Kurumlar arası Voleybol Turnuvası kıyasıya çekişmelerin yaşandığı maçlar sonrası yapılan final müsabakası ile sona erdi. Vakfıkebir Kapalı spor salonunda yapılan müsabakalar sonrası yarı finale yükselen Esnafspor, Yalıköy İlköğretim, Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Hastane arasında oynanan yarı final voleybol maçları nefes kesti. Yapılan Yarı final müsabakalarında Esnafspor’u 3-2 yenen Hastane ve Yalıköy İlköğretim’i 3-2 yenen A.İmam Hatip Lisesi finale yükseldiler. 10 Ocak 2016 Salı günü yapılan final müsabakasında Hastane rakibi A.İmam Hatip Lisesi’ni setlerde 27-25, 17-25, 25-22, 25-22 yendi.



Çok çekişmeli geçen müsabakada gülen taraf 3-1 üstünlük sağlayan Hastane voleybol takımı şampiyon oldu. Üçüncülük dördüncülük maçında ise Esnafspor’un rakibi Yalıköy İlköğretim sahaya çıkmadığı için Esnaf spor 3. Oldu. Müsabakaların ardından yapılan ödül töreninde ise Turnuvada 3. Olan Esnafspor’un kupasını Vakfıkebir Devlet Hastanesi Müdürü Ali Garbetoğlu takım sorumlusu Kadir İslam’a verdi.
Turnuvanın 2.si olan A. İmam Hatip Lisesinin kupasını ise Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kadem Sağlam ve Vakfıkebir AK Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ile birlikte Takım Kaptanı Sezgin Özdin’e birlikte takdim ettiler.
Turnuvanın Şampiyonu olan Hastanenin Kupasını Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Yunus Ali Civil Tarafından takım Kaptanı Ahmet Kaya takdim edildi. Kupa töreni toplu halde çekilen fotoğrafın ardından son buldu.



Vakfıkebir Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Yunus Ali Civil turnuva sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik ediyorum; Turnuvaya katkılarınızdan ve katılımlarınızdan dolayı tüm sporculara, tüm kamu kurumlarımıza ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden buyana başlatmış olduğumuz organizasyonlara ara vermeden devam ediyoruz. Kurumlarımızda çalışan personellerimizin stresini azaltmak çalışma motivasyonlarını artırmak ve İlçedeki sosyal aktivite eksikliğini yaptığımız spor aktiviteleri ile gidermek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Katılımın yoğun olması ve vatandaşlarımızın organizasyonlara katılımını artmak adına gereken çalışmaları yapacağız. Centilmence ve spor ahlakına yakışır bir şekilde turnuvanın sonlanması bizi oldukça mutlu etmiştir.” dedi.