Vakfıkebir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Vakfıkebir'in 100. Yılı Kutlama etkinlikleri kapsamında Kurumlar arası 35 yaş üstü Veteranlar Kaymakamlık Futsal Turnuvası 09 Nisan 2018 Pazartesi günü Vakfıkebir Kapalı Spor Salonunda başladı.



Vakfıkebir'in 100. Yılı Kutlama etkinlikleri kapsamında Kurumlar arası 35 yaş üstü Veteranlar Kaymakamlık Futsal Turnuvası 09 Nisan 2018 Pazartesi günü Vakfıkebir Kapalı Spor Salonunda İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam’ın yaptığı başlama vuruşu ile start aldı.
Başlama vuruşu öncesi konuşan Kaymakam Mesut Yakuta; “Turnuvanın centilmence ve kardeşçe müsabakalara sahne olmasını temenni ediyorum. Tribündeki seyircilerimizin de hoşça vakit geçireceklerine inanıyor, Dostluk kardeşlik içerisinde, centilmence, ilçemizde birlik ve beraberlik ortamının, tüm kesimler tarafından taktire şayan bir şekilde olması dileğiyle katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum’’ diyerek ilk başlama vuruşunu yaptılar.
Yapılan Müsabakalar sonrasında alınan sonuçlar.
 
Büyükliman Tur: 6     Yurt-Kur: 4
Muhtarlar Cemiyeti: 6   Cemsan A.Ş.: 1
Feyzoğlu: 5     Fen Lisesi: 3
Güven Ticaret: 10     İslamoğlu: 0
Müftülük: 0     Esnaf-61: 8
Belediye: 0      Karadeniz Kardeşler: 7
Hükümet Konağı: 8      Osman Tan Ortaokulu: 4
Anadolu İmam Hatip Lisesi: 7     Çarşı Esnaf: 6
Güven Ticaret: 9        Orman İşletme Şefliği: 2