Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği Başkanı Hasan Bahadır ve Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Hindistan Gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ile derneğin faaliyetleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

Ziyaret sırasında yapılan faaliyetlerle ilgili olarak Vakfıkebir Trabzonsporlular Dernek Başkanı Hasan Bahadır şunları söyledi: “Dernek olarak Amacımız gençlerimizin daha seviyeli birer taraftar olmalarına katkı sağlamak, sosyal sorumluluk projeleriyle Vakfıkebir’imizde sporu daha da geliştirerek Trabzonspor markasına katkı sunmaktır. Başkanımız bu işe gönül verdi inandı, biz de başkanımıza bir ivme kazandırmak amacıyla her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Trabzonspor taraftarlarının sosyal hayatta ve tribünlerde birlikte hareket edebilmesi, her türlü şiddet olaylarının önüne geçilebilmesi, Trabzonspor taraftarlarının sayısının artırılması, Trabzonspor’un tüm branşlardaki müsabakalarına taraftarları götürebilmek, çeşitli etkinliklerle Trabzonspor tarihini anlatmak amacıyla derneğimiz yeni yetişen gençlere yönelik faaliyetlerde bulunmaktadır. Hiçbir çıkar beklemeden tüm Trabzonspor taraftarlarını derneğimizin çatısı altına bekliyoruz. Başkan Bahadır, Önemli hizmetleri de gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bazı Okulların kütüphanelerinin zenginleşmesine katkı sağlamak bizim için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı oluyor. Gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk projesi kamuoyunda da takdir topladı. Bizler, Türkiye’nin geleceği olan çocukların iyi bir eğitim alarak, okuyarak, kendilerini geliştirmesini ve ülkeye faydalı olmasını istiyoruz. Bu tarz sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecektir.” dedi.
Gazetemiz yazı işleri müdürü Ahmet Kamburoğlu ise yaptığı açıklamada; “Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sosyal sorumluluk bilinci ile yaptıkları faaliyetlerin takdire şayan olduğunu belirtti.  Dernek olarak yaptıkları çalışmaları vatandaşlarımızın bilgisine sunulması konusunda gazete olarak her türlü katkıyı sağlayacaklarını belirterek başarılar diledi.”