Vakfıkebir İlçesi Çarşı Mahallesi Muhtarı Gökhan Bahadır, AK Parti ilçe teşkilatının kendisi ile ilgili olarak basında yer alan açıklamaları üzerine Gazetemizi ziyaret ederek Haber Müdürü Sadık Aydın’a konu ile ilgili bilgilendirmede bulundu.



Büyükliman Postası Gazetesi Haber Müdürü Sadık Aydın’a yaptığı bilgilendirmede Çarşı Mahallesi Muhtar Gökhan Bahadır şunları söyledi.
Muhtar Bahadır; “Vakfıkebir Çarşı Mahallesi Muhtarı olarak ilçemizde 2014 yerel seçimleri öncesi vaat edilen 46 projenin ne alemde olduğunu neden yapılmadığını sorgulamam üzerine bizlere cevap vermek için toplanan,
VAKFIKEBİR AK PARTİ İLÇE TEŞKİLAT ÜYELERİ VE BAŞKANINA SORUYORUM?
İlçemizde onca toplumsal olaylar olurken neden toplanmadınız? Devlet Hastanemizdeki olan olayları neden milletimize izah etmediniz? Milletimizin haksızlığa uğradı, Neden sustunuz? Sizlere söyleyecek söz bulamıyorum. Sizleri önce rabbime sonra milletimize havale ediyorum. Bu millet sizlerin yaptıklarınızı asla unutmayacak. Olayları çarpıtarak yer yön değiştirerek milleti kandıracağınızı mı sanıyorsunuz? Çarşı Mahallesi Muhtarı olarak asıl amacım ilçemize söz verilen 46 projenin ne alemde olduğuna dikkat çekmekti. Sanırım bu projeler hayal aleminde, çok yazık. Belediye Başkanının bizlere baskı ve engellerine rağmen milletimizin desteğiyle dimdik ayaktayız. Rabbimize şükürler olsun. Milletimiz Sağolsun. Benim sevdam Vakfıkebir’dir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha güzel yaşanabilir bir ilçe bırakmak için mücadele ediyorum.” Dedi.
“SEÇİMLER ÜZERİNDEN 4 YIL GEÇMESİNE RAĞMEN HALA BİR ÇALIŞMA YOK.”
Muhtar Bahadır, Çarşı Mahallemizde otopark sorunu, cadde sorunları, altyapı sorunları, kentsel dönüşüm muamması, pazaryeri sorunu, çamurlu yolların sorunu, elektrik telleri sorunu, Hayvan barınağı sorunu mevcut iken, seçimler üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen hala bir çalışma yok. Verilen bu sözlerin tutulmamış olması milletimizin gözünden kaçmıyor. Peki, bende soruyorum? Neden toplanıp da bu ilçedeki sorunlara çözüm yolu aramadınız? Ben konu olunca toplanıyorsunuz da ilçenin geleceği söz konusu olunca neden toplanmıyorsunuz? Ben şahsım adına milletimize doğruları konuştum. Benim şahıslarla hiçbir problemim yok, olamazda. Büyükliman Postası Gazetesi olarak gazetenizde kendimi ifade etme hakkı bana da verdiğiniz ve ayrıca cesaret göstererek tarafsızlık ilkenizden bir kez daha taviz vermediğinizi gösterdiğiniz için sizlere de teşekkür ediyorum. Sonuna kadar doğru bildiklerim ile ilçemin hizmetindeyim. Tüm Vakfıkebir'li hemşerilerime saygılarımı ve hürmetlerimi iletiyorum.” Dedi.