Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, çalışma programını muhtarlarla planlama kapsamında mahalle muhtarları ile yaptığı istişare toplantılarına devam ediyor.
 
Trabzon’un ilçelerinde muhtarlarla bir araya gelerek 2017 yılında mahallelerde gerçekleştirilecek çalışmaları planlayan Başkan Gümrükçüoğlu, planlama çalışmaları kapsamında Vakfıkebir İlçesi’nin mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı yaptı. . Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve mahalle muhtarlarının da hazır bulunduğu toplantıdaki değerlendirmesinde, Trabzon’un mahallelerinde 2016 yılında Trabzon tarihinin en yüksek bütçeli yol çalışmasına imza attıklarının altını çizdi.
 
“ÇALIŞMALARIMIZI MUHTARLARLA PLANLAYACAĞIZ”
Gümrükçüoğlu, ilçelerde gerçekleştirilecek çalışmaların planlamasını mahalle muhtarlarıyla istişarelerde bulunarak yapacaklarını ifade etti. Gümrükçüoğlu, “2017 yılında da bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu ayın sonu itibariyle mevsim şartlarının uygun hale gelmesiyle sahada çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Asfalt ve betonlamada öncelikle geçen yıl programımızda olup tamamlanmayan işlerimizi kısa sürede tamamlayacağız. Bu şekilde ilçelerimizde gerçekleştirdiğimiz altyapı, yol, sanat yapıları gibi çalışmalarımızla yılların birikmiş sorunlarını ortadan kaldırıyoruz” dedi.
Toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin Vakfıkebir İlçesi’nde gerçekleştirdiği ve yapmakta olduğu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Gümrükçüoğlu, 2017 yılında ilçelerde de gerçekleştirilecek çalışmaların planlamasını mahalle muhtarlarıyla birlikte yapacaklarını ifade etti. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ise, toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman Vakfıkebir’in yanında olduğunu kaydederek, “Büyükşehir Belediyemiz ilçemizde çok önemli çalışmalar gerçekleştirdiler. Sayın Başkanımıza ilçemize göstermiş oldukları özel ilgi ve katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.