Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Cumhurbaşkanlı Hükümet Sistemi’nin kabul edilmesiyle birlikte Vakfıkebirlilerin de desteği ile küresel güçlerin oyunlarının bozulduğunu söyledi.

Türkiye’nin gelecekte değişimi ve dönüşümü için Vakfıkebir Halkı’nın verdiği desteğe teşekkür eden Belediye Başkanı Muhammet Balta, Cumhurbaşkanlı Hükümet Sistemi’nin kabul edilmiş olmasının da sevindirici bir gelişme olduğuna vurgu yaptı.
 
“KÜRESEL GÜÇLERİN OYUNU BOZULMUŞTUR”
Belediye Başkanı Muhammet Balta açıklamasında, halkımızın demokrasi sınavından başarıyla çıktığını, bundan sonra gerek ülke yönetiminde, gerekse yerel yönetimlerde hizmetlerin çok daha hızlı yürüyeceğinin altını çizerek, “Aziz milletimizin verdiği karar omuzlarımıza çok daha ağır ve ağır olduğu kadar da kutsal bir sorumluluk yüklemiştir. Bu karar doğrultusunda bürokratik engeller ortadan kalkmış, millete hizmet adına hayata geçirmeyi planladığımız projeler bir ivme kazanmıştır. Özellikle Vakfıkebirli vatandaşlarımız da Türk Milleti’nin verdiği kararı desteklemiş ve yüzde 67 gibi hatırı sayılır bir çoğunlukla ilçesine ve ülkesine sahip çıkmış; vesayeti, şer odaklarını sandığa gömmüş ve küresel güçlerin oyunlarını bozmuştur. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da aziz vatandaşlarımıza hizmetlerin en iyisini sunmanın gayreti içinde olacağız. Çünkü vatandaşlarımız bizlere verdiği güven, hizmetin en iyisini hak ettiklerinin bir göstergesidir. Hayır oylarının da değerini biliyoruz ve çalışmalarımızda bunları da dikkate alacağız. Çünkü belediye olarak hizmet ağımız hepsini kapsıyor. Bu bağlamda tüm Vakfıkebirlilere teşekkür ediyorum” dedi.