Trabzon Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Tonya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Durmuş'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Tonya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Durmuş yaptığı açıklamada: "Bugün Tonya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, Trabzon Bilim ve Sanat Merkezi öğrenci ve öğretmenlerini ilçemizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sanat Merkezi öğrencilerimiz  bugün ilçemizde çok mutlu bir şekilde ayrılacaklarını düşünüyorum. Tekrar bütün öğrencilerimize eğitim hayatlarında üstün başarılar diliyorum" dedi.
Ardından Trabzon Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte, Tonya çarşı merkezini gezdiler, pazaryerini inceleyerek, fotoğrafladılar.
Öğrenciler daha sonra Tonya'nın saklı cenneti olan Kadıralak Yaylası'na gezi düzenlendi. Öğrenciler tam bir doğa cenneti olan Kadıralak Yaylası'na hayran kaldılar.
Sanat Merkezi öğrencileri burada yaptıkları ortak açıklamada: "Bizleri makamında ve Kadıralak Yaylasında ağırlayarak, Tonya ilçemizin kültürel faaliyetleri ve yayladaki endemik bitki üzerine bilgilendirme yapan Tonya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ziya Durmuş'a çok teşekkür ederiz" dediler.