Merkezi İstanbul’da bulunan Atlas Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, Tonya Feride-Ahmet Şener, Ş. Ayhan Güner, Ş. Cemil Küçük, Ş. Kenan Kumaş, 17 Şubat, Sayraç ve Kalınçam ilk-ortaokullarındaki öğrencilere bot, kaban ve çeşitli kırtasiye malzeme yardımı yaptı.

Merkezi İstanbul’da bulunan Atlas Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri Tonya’daki okullara giyecek ve kırtasiye yardımında bulundu.
Feride-Ahmet Şener, Ş. Ayhan Güner, Ş. Cemil Küçük, Ş. Kenan Kumaş, 17 Şubat, Sayraç ve Kalınçam ilk-ortaokullarındaki öğrencilere bot, kaban ve çeşitli kırtasiye malzemeleri veren dernek yöneticileri adına konuşan Atlas Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ferda Altıntaş şunları söyledi: “On altı yıldan beri ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklara ulaşarak onların sorunlarını gidermeye çalışan bir derneğiz. Yüzlerce öğrenciye ücretsiz etüt sağlıyoruz. Gönüllülerimizle çalışan annelerin küçük çocuklarına bakıyor, annelerinin de ailelerine ekonomik katkı sağlamasına yardımcı oluyoruz. Ayrıca 150 ihtiyaç sahibi aileye sıcak yemek dağıtıyoruz. Yardımlarımız kapsamında, her yıl belirlediğimiz okullara destek olmaya çalışıyoruz. Bu yıl da derneğimiz kurucularından Tonyalı arkadaşımız Cafer Boz ile emekli madenci Tonyalı Topoğraf Hüseyin Karaçayır’ın memleketi olan Tonya’yı seçtik. Yedi okulun öğrencilerine kışlık bot, kaban ve kırtasiye malzemeleri getirdik. Öğrencilerle görüştüğümüzde oyuncak ihtiyaçları olduğunu gördüm ve onlara oyuncak göndereceğimize de söz verdim.”
Yardım malzemelerini teslim alan öğrenciler, sevinçlerini dile getirerek Atlas Derneği yöneticilerine teşekkür ettiler. Atlas Derneği yöneticilerine birer plaket verildi.