AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, İlçede yapılacak olan AK Parti 6. Olağan ilçe kongresi ile ilgili açıklamada bulundu.

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu 6. Olağan AK Parti ilçe kongresi öncesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi.
“KONGRE TARİHİ BELLİ OLDU”
Kongre öncesi açıklamalarda bulunan AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, 2019 yılında yapılacak seçimlere dikkati çekerek "Bugünden itibaren 2019'la yatıp 2019'la kalkmamız lazım. Bugünden tezi yok bir çalışıyorsak bin çalışmamız lazım. Mesele seçimleri kazanmak değildir mesele Türkiye’de yapılamayan yatırımları yapabilmektir. O yüzden daha çok çalışmalıyız. Vakfıkebir’de kongre sürecine başladıklarını ifade eden İskenderoğlu, "Bismillah diyerek bugün yola çıkıyoruz. Her kongre bizim için bir tazelenme bir yenilenmedir. Partimiz yaklaşık 15 senedir Türkiye'yi büyük bir başarıyla her geçen gün daha da ileri giden bir kalkınma hamlesiyle, kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde fevkalade başarılı bir şekilde bu yolculuğa devam ediyorsa bunda kongrelerimizin çok büyük bir rolü vardır.” Allah’ın izniyle Vakfıkebir İlçe teşkilatı olarak 10 Eylül 2017 Pazar günü Vakfıkebir Altın Köşk Restoran da 6. Olağan ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz.
“MAKAM ODAKLI SİYASET YAPMIYORUZ”
 “AK Parti'de makam için siyaset yapmak yoktur" diyen İskenderoğlu, “Bizde bütün görevler yataydır. Yani biri diğerinden ne eksik ne fazla hep eşittir. Dikey olan tek görev Genel Başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımızın makamıdır. O yüzden biz makam odaklı siyaset yapmadığımız için dimdik ayaktayız. Milletimize söz verdiğimiz gibi 2023, 2053, 2071 Türkiye'sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmaktır. Milletimizin bizden beklentisi budur. Bugüne kadar siyaseti güçlendiren ve itibar kazandıran partimiz 6. Olağan Kongresinden elde edeceği güç, birlik beraberlik anlayışı ve kongrelerden çıkaracağı enerji ile milli iradeyi hâkim kılmaya devam edecektir."
“AK PARTİ VAKFIKEBİR TEŞKİLATI KONGREYE HAZIR”
Başkan İskenderoğlu; “Teşkilat olarak Kongre çalışmalarını yapıyoruz. Daha önceden delege seçimlerimizi tamamladık. 421 kişiden oluşan delegemizle beraber Vakfıkebir’i 2019 yerel ve genel seçimlerine hazırlayan ilçe yönetimi oluşturacağız. 16. Yaşını kutladığımız Adalet ve Kalkınma Partimiz (AK Parti) Türkiye de olduğu gibi Vakfıkebir’de de birçok yatırıma imza atmış, yeni oluşacak olan yönetimde Vakfıkebir’i 2023-2053 ve 2071 hedeflerine taşıyacaktır. AK Parti ülkemizin siyasi tarihine 'Yükseliş Dönemi' olarak kaydedilecek bu süreçte gayretli ve inançlı çalışmalarla birçok 'Yapılamaz' denilen icraatı gerçekleştirdi. Hayaller gerçek oldu. Ülkemizin ve insanımızın gelecek ümidini pekiştirdi. Memleketimizin çehresini değiştirdi. Ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma, adaletten emniyete kadar her alanda ülkemize ve insanımıza yakışır hamleler ortaya koydu. Başlatılan, bitirilen ve hala devam eden büyük projelerle insanımıza haklı bir özgüven kazandırdı. Ekonomimiz büyüdü, Türkiye bölgemizde ve dünyada itibarlı ve güvenli bir ülke haline geldi.” Dedi.
İskenderoğlu,  “İlçe teşkilatımızın kurulduğu günden itibaren güçlü bir şekilde yoluna devam etmesinde katkısı olan daha önce görev yapmış ilçe başkanlarımıza, yönetimde görev almış arkadaşlarımıza, belediye meclis üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, mahalle teşkilatlarında görev almış tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 10 Eylül 2017 Pazar günü gerçekleştireceğimiz 6. Olağan ilçe kongremizi delegelerimiz ve partililerimizin katılımı ile bir şölen havasında inşallah sağlıklı ve güçlü bir şekilde gerçekleştireceğiz. Yapılacak kongremizin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.” Açıklamasında bulundu.