AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, İslamoğlu Gıda Özdağ Zeytin’in Bursa ili Gemlik ilçesindeki Fabrikasını ziyaret ederek işadamları Kadir ve Yaşar İslam kardeşler ile bir süre sohbet etti.



AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Bursa ili Gemlik ilçesinde bulunan İslamoğlu Gıda Özdağ Zeytin’in fabrikasında incelemelerde bulunarak işadamları Kadir ve Yaşar İslam Kardeşlerle bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi. Milletvekili Balta, hükümet olarak her zaman ekonomik hayatın sorunsuz şekilde işlemesi için gerekli adımları atmanın gayretinde olduklarını söyledi.
Ticaretle ilgilenen herkese her zaman destek olduklarını ve onların talebine cevap olacak nitelikte adımlar attıklarını kaydeden Milletvekili Balta, "AK Parti olarak son 15 yılda ticaretle ilgilenen herkesin işini kolaylaştıracak reform niteliğinde birçok düzenlemeyi hayata geçirdik. Halkımızın her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla birlikte olmak, onların halleri ile hallenmek beni ve tüm arkadaşlarımızı ziyadesi ile memnun etmektedir. Vakfıkebir’den çıkmış Bursa’da iş hayatını sürdüren İslamoğlu Gıda ile gurur duymamak mümkün değil. Kendilerini kutluyorum. Allah kendilerini utandırmasın. Vakfıkebir’den Trabzon’dan çıkıp gurbette iş sahibi olan bütün firmalarımızın Allah yardımcısı olsun. Hepsiyle gurur duyuyoruz" diye konuştu.



"MİLLETVEKİLİMİZ BİZLERİN SIKINTILARINA KULAK VERİYOR"
Milletvekilimiz Muhammet Balta’nın her zaman vatandaşların yanında olduğunu belirten işadamları Kadir ve Yaşar İslam Kardeşler, "Milletvekilimiz Muhammet Bey’in, kapısı hepimize açık. Bunu vekilimizin görev süresince gördük. Vekilimiz kısa sürede çok işler başardı. Vatandaş olarak bizlerin sıkıntılarına kulak veriyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Ziyaretleri bizi fazlasıyla memnun etmiştir. Gerek Vakfıkebir konusunda gerekse şehrimiz ekonomisiyle ilgili fikir alışverişlerinde bulunduk. Kendilerine ziyaretleri için şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştular.