Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Çelebi Mahallesinde, İshaklı mahallesinde ve Ballı Mahallesinde asfaltlama çalışmaları yapan Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkür ettiler.

Vakfıkebir ilçesine bağlı Çelebi Mahallesinde, İshaklı mahallesinde ve Ballı Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar nedeni ile mahalle muhtarları ve Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta tarafından bir açıklama yapıldı.
“GÜMRÜKÇÜOĞLU’NA ve EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Büyükşehir Belediye Başkanlığının çalışmaları için teşekkür eden Mahalle Muhtarları; “Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na mahallelerimize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Mahalle sakinlerimize de hizmetler esnasında göstermiş olduğu sabır ve anlayıştan dolayı teşekkür ediyoruz. Mahallelerimizde yıllardır yapılmayan eksiklikler gündemdeydi. Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İlçe Belediye Başkanımız bu eksiklikleri bir bir gideriyorlar. Keşke belediyelerimizin gücü anında her mahalleye yetebilse de oralardaki sorunları da anında çözebilseler. Eminim başkanlarımız o zaman bütün mahallelerimizi daha fazla yatırım ve hizmetle anında buluştururdu. Katkılarından ve gayretli çalışmalarından dolayı mahalle sakinlerimiz adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğluna ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.
“MUHTARLARIMIZA DEĞER VERİYORUZ”
İlçede muhtarların fiziki ortamlarının gelişmesinin önemli olduğunu ifade eden Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “İlçemizin ve mahallelerimizin her yönüyle gelişmesinde vatandaşlarımızın fikirlerini önemli buluyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızın bulundukları mahallelerdeki temsilcileri olan muhtarlarımızla sürekli iç içeyiz. Muhtarlarımızın vatandaşlarımızın kendi bölgelerindeki sorunlarını bize aktararak, çözümü konusunda öncü olmaktadırlar. Seçimle iş başına gelen muhtarlarımız bu nedenle bizler için son derece değerlidir. Bizler bu nedenle bütün mahallelerimizin en iyi yatırımlara ve hizmetlere kavuşmasını istiyoruz. El birliğiyle çalışarak, mahallelerimizin sosyal belediyecilikte alması gereken bütün hizmetleri ulaştıracağız. İlçenin gerçek sahibi olan vatandaşlarla birlikte ilçenin sorunlarının çözülmeye devam edileceğinin altını çizen Balta, Biz vatandaşlarımızdan kopmayan bir yönetim anlayışıyla halkımızın arasında olmaya ve onları dinlemeye devam edeceğiz. Bu şekilde sıkıntıların minimuma indiği bir şehir olacağız. Vatandaşlarımızın beklentilerine ise bu şekilde hemen müdahalede bulunarak, Vakfıkebir’i hep birlikte geliştireceğiz” ifadesini kullandı.
Ayrıca Belediye Başkanı Muhammet Balta; '' Vakfıkebir'e kaliteli bir hizmet verdiği ve yapılan çalışmalardan hem mahalle sakinlerinin hem de kendilerinin memnun olduğunu dile getirerek Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. '' dedi.