AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu ve AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkan vekili Ahmet Uzun ile birlikte Gazetemizi ziyaret ederek bir süre Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ile sohbet ettiler.



AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkan Vekili Ahmet Uzun ve beraberindeki heyet gazetemizi ziyaret ederek, bir süre gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ile sohbet ederek hasbıhal oldular.
Ziyarette karşılıklı sohbet sonrası Trabzon ve Vakfıkebir için hedefler, yapılacaklar ile ilgili de görüş alış verişinde bulundular. Başkan adayı Zorluoğlu; “Zamanı, idareyi ve sosyal ilişkiler yönetimini gerçekleştirerek Trabzon için önemli işler yapacağız, toplumun ihtiyaçlarına karşılık vermek adına tüm işimiz Trabzon olacak, bu süreçte çok yoğun bir tempoda çalışacağız, her söylenen ve konuşulanı değerlendireceğiz ancak bizim için önemli olan şey devamlı ileriye bakmak olacaktır” dedi.



“DEVLETTE DEVAMLILIK ESASTIR”
 Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu’nun sorularını yanıtlayarak sözlerine şöyle devam etti; “Şehre geleli kısa bir süre olmasına rağmen çok güzel çalışmalarımız program dahilinde gerçekleştiğini ifade eden Zorluoğlu,  güzel bir başlangıç olduğunu değerlendiriyorum. Bu süreçte ilçe ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu günde Vakfıkebir’de inşallah vatandaşlarımıza selam vererek ilçe teşkilatımızı, belediyeyi, Kaymakamlığı ve STK kuruluşlarını ziyaret ederek ayrıntılı temaslarımız olacak. Bu gün burada Vakfıkebir’in temel meselelerini konuşacağız. Yapılanları ve yapılmak istenenleri değerlendireceğiz. Devlette devamlılık esastır, dolaysısıyla şehrin faydasına olan ve başlamış olan tüm projeleri biz neticelendireceğiz. Devam ettirip bitireceğiz.”



“TRABZON ADINA OLMAZSA OLMAZ PROJENİZ VARMI? “
Trabzon adına olmazsa olmaz projeniz var mı? Sorusuna Zorluoğlu şu cevabı verdi; kampanyamız ile birlikte vizyon belgesi çerçevesinde projelerimizi Şubat ayı içerisinde açıklayacağım. Bu sorunlara şehrin temel sorunları çerçevesinde bunlara bakmak lazım. Benim projelerimden ziyade şehrin ihtiyaçlarının sorunları ve ihtiyaçları neler? Onlara bakmak lazım. Özellikle Trabzon merkez için ulaşım ciddi bir sorun olarak duruyor. Kentsel dönüşüm başlamış ve kısmen başarılı olmuş ama epey daha devam ettirilmesi lazım. Turizm alt yapısında gerek merkezde gerek diğer destinasyon merkezlerinde Vakfıkebir’de Çaykara’da ve Maçka’da bazı eksiklikler var ve onların süratle tamamlanması lazım. İstihdamda ciddi sorunlar var. Gençlerle ilgili işsizlik meselesi var. Bunda da merkezi idareyle yani hükümetimizle beraber adım atmamız lazım ve mutlaka netice almamız gereken bir alan. Bütün bu meseleleri değerlendiriyoruz. İyi bir ekibimiz var. Seçim kampanyası ile birlikte bu sorunlara ne tür çözümler önereceğimizi de çok net bir şekilde kamuoyu ile paylaşacağız.
Gerçekleşen nezaket ziyareti sırasında karşılıklı fikir ve görüş alışverişlerinin yanında dilek ve temennilerde de bulunuldu. Başkan adayı Zorluoğlu; “Trabzon’umuz için basınımızın varlığı bize güç veriyor. Her zaman basınımızla müşterek çalışarak başarıyı elde edeceğiz. Trabzon için uygulanabilirliği, sürekliliği, istihdam olanaklarının çokluğu, bölge için elzem projeler olması ile mali portrelerini hazırladığımız projelerimizi hayata geçireceğiz. Tanıtım ve süreklilik anlamlarında siz basın mensuplarına da bu uğurda önemli görevler düşüyor” dedi.
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ise yaptığı açıklamada, “ Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Zorluoğluna seçimde başarılar diledi. Kamburoğlu sözlerine söyle devam etti, “Bizim Gazetecilik ilke ve anlayışımızda bütün siyasi görüşlere aynı mesafede ve aynı duyarlılıkla yer vermekteyiz. Tarafsız habercilik anlayışımızla Vakfıkebir İlçemizde objektif habercilik ve yayın ilkesi ile bütün siyasi partilerin haberlerini yayınlıyoruz. Bu görüş ve doğrultuda yayın hayatımızı sürdürmekteyiz dedi. Gazete ve Matbaa tesisinde de incelemelerde bulunan Başkan Adayı Zorluoğlu, baskı makinesini yakından inceledi ve tesis çalışanları ile de sohbet etti. Zorluoğlu, böyle bir tesisi Vakfıkebir de çalıştırdığı için Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu’na teşekkür etti.