Ziya Mağazacılık şirketler gurubu 1260 metre kare alan üzerine 4 katlı yeni bir mağazayı Vakfıkebir ilçesinde inşa ederek hizmete açtı.


 
Vakfıkebir ilçesinde görkemli bir açılış töreni gerçekleştirildi. 5 katlı Mağaza açılışına Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nun yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Ziya Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Çobanoğlu, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.


 
"2500M2 ALANDA 45 ÇALIŞAN İLE YOLUMUZA DEVAM ETMEKTEYİZ"
Mağazanın açılış töreninde bir konuşma yapan Ziya Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Çobanoğlu şunları söyledi; "Takdir edersiniz ki açılan her yeni iş yeri iş, aş ve emek demektir, arkasında büyük bir özveri barındırır. Ziya mağazacılık olarak şu anda 2 farklı ilçede 3 mağaza ile toplamda 2500m2 alanda 45 çalışan ile yolumuza devam etmekteyiz. Bu bağlamda Ziya Mağazacılığın özgeçmişinden kısaca bahsetmek istiyorum. Ziya Mağazacılığın temellerini yaklaşık 1 yıl önce kaybettiğim Hacı Ali Çobanoğlu ile birlikte 1971 yılında attık. O zaman 19m2'lik küçük bir dükkan ile ticarete atıldık. Zaman içinde geliştik, kâh düştük, kâh kalktık. Yıllar içinde her şey değişti fakat bizdeki çalışma azmi değişmedi. 2007 yılında büyük özveri ve emekle LCWAİKİKİ mağazamızı siz değerli halkımızın hizmetine sunduk.
2007 yılından bu yana çok değerli halkımızın destekleri ve takdirleri, Allah'ın da izniyle büyümeye devam ettik. İşte bugün burada 1000m2 alana kurulu, 4 katlı, bayan, erkek, çocuk departmanlarından oluşan mağazamızı ilçemiz ve Büyükliman Bölgemize kazandırmış olmanın heyecanını yaşıyoruz.
Sizlerin ve idarenin takdirleri, destekleri ve halka hizmet, hakka hizmet anlayışımızla kurduğumuz mağazamızın açılışını teşrifleriyle onurlandıran sayın devlet büyüklerimi ve siz değerli misafirlerimizi tekrar saygı ile selamlıyor, yanımda olan sevgili ailem ve birlikte aile olduğumuz sevgili mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tekrar hoş geldiniz, şeref verdiniz. Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun." Dedi.


 
Bin 260 metrekarelik alana kurulan ve beş katlı mağazanın açılışında konuşma yapan Vali Ustaoğlu, “Ülkemizin ekonomisi ve bölgemizin istihdamı açısından böyle bir işyerinin ilçemizde açılması son derece önemlidir. İstihdamının artırılmasına yönelik atılan bu adımları çok önemli bulduğunu söyleyen Vali Ustaoğlu, emeği geçenlere teşekkür etti. Açılış töreni öncesi ilçe Müftüsü Hüseyin Köksal Tarafından açılış duası yaptırıldı. Açılışın ardından mağazayı gezen Vali İsmail Ustaoğlu ve beraberindekiler yetkililerden bilgi aldılar.