Vakfıkebir’li Hemşehrimiz Tahsin Zaman, Marmara Üniversitesi Pendik Abdülkadir Meragi Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü olarak yeni görevine atandı.

İlçemizin yetiştirdiği değerlerinden birisi olan Tahsin Zaman, 12 yıl görev yaptığı ve 2017 yılında Ataşehir’de çeşitli görevlerde bulunduktan dört yıl sonra Marmara Üniversitesi Pendik Abdülkadir Meragi Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü olarak atandı. Zaman yeni görevine başladı. Yeni görev yeri değişikliğini sosyal medya hesabından duyuran Vakfıkebir’li Hemşehrimiz Tahsin Zaman, Ataşehir 'de görev yaptığım; Yenisahra İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğü, Mustafa Öncel İlk ve Ortaokulu Müdürlüğü, Yunus Emre Özel  Eğitim Uygulama Okulu Müdür Yardımcılığı görevlerimizin ardından bugün itibariyle yeni görevime başladım. Müdür Tahsin Zaman,  çalıştığım okullardaki İdareci, Öğretmen, Memur, Çalışan arkadaşlarıma, Öğrenci ve Velilerimize şahsıma gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, İlçe Milli Eğitim Müdürlerime, Şube Müdürlerime, gerçekten çok yakınlık gösteren Okul müdürlerimize, Müdür yardımcılarımıza içten teşekkür ederim. Bir özel teşekkürünün de olduğunu belirten Zaman,  her daim yanımda olan beraberce günlerimizi geçirdiğimiz Abdul Kadir Köse, Mustafa Kahraman, Yasemin Terzi, Emre Ozan, Mesut Dağ, Çetin Yalçın ve Osman Bozali ile Engin Akbal müdürlerime... Sağ olsunlar...

Bugün okuluma kadar beni götürmek nezaketinde bulunan; Ataşehir Yunus Emre Özel Eğitim Lisesi Müdürü Nihat Çekli beye, Ataşehir Ali İhsan Hayırlıoğlu Ortaokulu müdürü İbrahim Altundal beye, Müdür Yardımcısı Ferhat Şahin bey, Atılgan Gökmen bey, Mahmut Doğan bey, Serkan İncesu beye ayrıca teşekkür ederim diyerek eski okuluna veda etti. Bizlerde Büyükliman Postası Gazetesi olarak Marmara Üniversitesi Pendik Abdülkadir Meragi Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü olarak atanan hemşehrimiz Tahsin Zaman bey’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.