Yeniden Refah Partisi  Vakfıkebir İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Saadettin Çiçek ve beraberin de yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü Erdal Ergüven’i makamında ziyaret ettiler.



Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Saadettin Çiçek ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir süre önce Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Emniyet Müdürü Erdal Ergüven’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
“İLÇEMİZİN HUZUR VE GÜVENLİĞİ İÇİN HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”
Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Saadettin Çiçek ziyarette, “Ülkemizin huzur ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı içinde vazgeçilmez bir unsur olan Polis Teşkilatımız, köklü kurumlarımızın başında gelmektedir. Emniyet Teşkilatımız milletimizin bağrından çıkmış güzide mensuplarının fedakar ve cansiperane çalışmalarının Halkımıza güven ve gurur verdiği muhakkaktır. Devletimizin öncelikli görevi, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamasını temin etmektir. Bu doğrultuda Vatan toprağımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın her zaman yanında olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. İlçemizin huzur ve güvenliği için bizlere ne görev düşüyorsa bundan önce olduğu gibi bundan sonrada her zaman destek olmaya hazır ve her zaman yanınızdayız” dedi.
İlçe Emniyet Müdürü Erdal Ergüven ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken; sorunların çözümü için toplumun bütün paydaşları elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti.