Vakfıkebir Sekmenli Mahallesi vatandaşları, Ramazan ayının son gününün akşamı Hasandüzü Yaylası'nda  "Geleneksel İftar Programı"nın 4.'üncüsünü düzenlediler.



Sekmenli Mahallesi Muhtarı Davut Sağlam ve hayırsever vatandaşların işbirliği ile Hasandüzü Yayla Camii'nin yanında gerçekleştirilen "Geleneksel İftar Programı"na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Vakfıkebir ilçe sınırları içerisinde bulunan Hasandüzü Yaylası'nda yapılan Ramazan ayının son iftarın ardından cemaatle akşam namazı kılındı. Daha sonra merhum Osman Uçar'ın oğlu Serhat Uçar'ın katkılarıyla, ebediyete irtihâl edenler için camide Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i şerif okundu ve duâ edildi. İftar programı, yatsı namazının cemaatle kılınmasıyla sona erdi.
Ramazan ayının son iftarını yaylada yapma geleneğinin 3 yıl önce başlatıldığını ve bu yıl 4.'üncüsünün gerçekleştirildiğini belirten vatandaşlar, geleneksel hale gelen bu uygulamanın bundan sonraki yıllarda da devam edeceğini ifade ettiler. Vatandaşlar, programı organize eden Mahalle Muhtarı Davut Sağlam'a, hayırsever vatandaşlara ve emeği katkısı bulunan herkese teşekkür ettiler.