Vakfıkebir İlçesi Yalıköy İlk ve Ortaokulu Okul Müdürü Yavuz Selim Badur, Görsel Sanatlar Öğretmeni Çetin Hacıfettahoğlu ve Okul Aile Birliği Başkanı Nesime Bilgin öğretmenler günü için örnek bir etkinlik düzenlediler.

Vakfıkebir İlçesi Yalıköy İlk ve Ortaokulu Okul Müdürü Yavuz Selim Badur, Görsel Sanatlar Öğretmeni Çetin Hacıfettahoğlu ve Okul Aile Birliği Başkanı Nesime Bilgin öğretmenler günü için örnek alınacak çok güzel bir etkinliğe imza attılar. Pandemi nedeni ile uzaktan eğitimin devam ettiği şu günlerde 24 Kasım öğretmenler günü dolayısı ile Okulda görev yapan bütün öğretmenleri evlerinde ziyaret ederek kutlama belgesi, çiçek ve hediye takdim ettiler. Bu sürpriz ziyaret karşısında öğretmenler duygu dolu anlar yaşadılar. Öğretmenler, Müdür ve beraberindekilere 24 Kasım öğretmenler gününde unutulmamak çok güzel bir duygu. Bu nazik davranışları için teşekkür ettiler. 

Vakfıkebir İlçesi Yalıköy İlk ve Ortaokulu Okul Müdürü Yavuz Selim Badur ise yaptığı açıklamada; “Yalıköy İlk ve Ortaokulu ailesi olarak Pandemi sürecinde Öğretmenler gününü unutmadık. Maske ve mesafe kurallarına uyularak tüm okul öğretmenlerimizi evlerinde ziyaret ettik. Okul Aile Birliği Başkanımız Nesime Bilgin ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Çetin Hacıfettahoğlu ile birlikte kutlama belgesi, çiçek ve hediye alarak öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladık. Çok zor olmasına karşın bu etkinliğin böyle bir dönemde yapılması bazı öğretmenlerimizin sevinç gözyaşlarına neden oldu. 25 yıl öğretmenlik yaptığını söyleyen bir öğretmenimiz ise meslek hayatında bu kadar mutlu olduğunu hatırlamadığını söyledi. Bu vesile ile bütün Öğretmenlerimizin günü kutlu olsun dedi.”

Ayrı bir kutlamada bu ziyaretlerin sonunda canlı müzik ile pekiştirildi. Okul Müdürü Yavuz Selim Badur bağlamasıyla Çetin Hacıfettahoğlu Türküleri ile öğretmenlerine duydukları sevgiyi ifade ettiler.