24 Haziran seçimleri sonrası AK Parti Trabzon Milletvekili seçilen Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora ile 5. sıra milletvekili adayı Vehbi Koç, 6. sıra adayı Selçuk Çebi ile birlikte Şalpazarı, Beşikdüzü, Vakfıkebir, Tonya, Çarşıbaşı, Düzköy, Akçaabat ve Ortahisar ilçelerine teşekkür ziyaretinde bulundular.


 
Herkesi kucaklamaya devam edeceğiz
 
24 Haziran seçimleri sonrası AK Parti Trabzon Milletvekili seçilen Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu Salih Cora ile 5. sıra milletvekili adayı Vehbi Koç, 6. sıra adayı Selçuk Çebi ile birlikte Şalpazarı, Beşikdüzü, Vakfıkebir, Tonya, Çarşıbaşı, Düzköy, Akçaabat ve Ortahisar ilçelerine teşekkür ziyaretinde bulundular.
AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta Vakfıkebir’de Yeni Cami önünde yaptığı konuşmada; “Bizler, gece gündüz demeden bütün milletvekili arkadaşlarımızla birlikte sizlere hizmete devam edeceğiz.  Çok çalışacağız, Türkiye’mizi 2023’e 2053’e, 2071’e inşallah hep birlikte hazırlayacağız. Bizler sizlere tekrar sonsuz teşekkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Bütün kardeşlerimize, bütün hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.
Milletvekili Salih Cora ise, “Türkiye’nin ilk başkanı olarak seçtiğiniz Recep Tayyip Erdoğan’a, ayrıca her bir Milletvekili arkadaşımıza göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Vermiş olduğumuzun her sözün arkasındayız. Tonya’mızı, Trabzon’umuzu, ülkemizi daha çok geliştirecek yatırımları, dev hizmetleri hayata geçireceğiz. Bundan hiç kimseni şüphesi olmasın. Burada ifade etmek istiyorum;  bize oy veren vermeyen herkes bizim hemşerimizdir. Herkese teşekkür ediyoruz. Herkesten Allah razı olsun. Herkesi kucaklamaya devam edeceğiz. Bizim hedeflerimiz büyüktür. Durmak yok yola devam. Desteğinizi asla unutmayacağız” diye konuştu.