Vakfıkebir Vergi Dairesi Müdürü Fatih İmal ve Müdür Yardımcısı Sait Ayhan esnaf ziyaretleri kapsamında Gazetemizi de ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Ahmet Kamburoğlu ile bir süre sohbet ettiler. 2023 Mart ayında Vakfıkebir Vergi Dairesinde göreve başlayan Müdür Fatih İmal, esnaf ziyaretleri kapsamında Büyükliman Postası Gazetemize de nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Sıcak ve samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Müdür Fatih İmal yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi.

"FUAT KOÇAL BELEDİYE BAŞKANLIĞINI DEVRALDI" "FUAT KOÇAL BELEDİYE BAŞKANLIĞINI DEVRALDI"

“MÜKELLEFLERİMİZ EN DOĞRU BİLGİYİ BİZDEN ALABİLİRLER”

Müdür Fatih İmal, “Yerel basının bölgesindeki haberleri ve değerlendirmeleri kamuoyuna duyurması ve kamu görevlilerinin sergilediği çalışmalarında halka iletilmesi yönünden önemli bir görevi üstlendiğinin altını çizdi. Her ne kadar farklı dallarda çalışılıyormuş gibi görülse de amacın kamu yararı gözetilerek yapıldığı için aynı olduğunu söyledi. Bir devletin halkının desteği ile ayakta durduğunu ve hizmetlerin de bu destekler doğrultusunda yerine getirildiğini kaydeden İmal, Vergi mükelleflerimizde bu bilinçle bizimle istişare içerisinde oluyorlar. Bu da bizi memnun ediyor dedi.” Verginin önemi hakkında güncel bilgiler veren Müdür İmal, “Halkımıza daha verimli ve kaliteli hizmetler verebilmek için çalışmalara devam edeceğiz. Herkesin vergi verme yükümlülüğü olduğunu beyan ederek, bu bilinçte olunması gerektiğine dikkat çekti. Bazı mükelleflerin kulaktan duyma bilgilerle mağdur olduklarını belirterek, mükelleflerin en doğru bilgiyi kendilerinden alabileceklerini ifade etti.”

1978 yılından bu yana 45 yıldır faaliyet gösteren Büyükliman Postası Gazetesi ve Matbaası ilçenin en eski vergi mükelleflerinden biri olduğunu anımsatan Yazı işleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  verginin vatandaşlık görevi olduğunu, vergi öneminin toplumun tüm kesimlerince benimsenmesi gerektiğine dikkat çekti. Ayrıca Vakfıkebir de göreve yeni başlayan Müdür Fatih İmal’e de yeni görevinde başarılar diledi.

MÜDÜR FATİH İMAL KİMDİR?

Fatih İmal, 31 Ekim 1982 tarihinde Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat bölümünden 2010 yılında mezun oldu. 2010-2014 yılları arasında muhasebe ve finans konularında eğitimler aldı. 2014 yılında gelir uzman yardımcısı olarak Karadeniz Ereğli Vergi Dairesi’nde göreve başladı. Aynı vergi dairesine 2017 yılında gelir uzmanı olarak ataması yapıldı. 2018 yılında Bülent Ecevit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme bölümünde yüksek lisansını tamamladı. 08 Aralık 2022 tarihinde müdür yardımcısı olarak Trabzon Vakfıkebir Vergi Dairesi’ne ataması yapılmış olup 10 Mart 2023 tarihi itibariyle Trabzon Vakfıkebir Vergi Dairesi’nde Müdür Vekilliği görevini yürütmektedir.