Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün ülke genelinde düzenlemiş olduğu Bir İlkbahar Öyküsü “Benim Çocukluğum” temalı yarışmada Rümeysa Koyun Türkiye altıncısı oldu.

Türkiye genelinde 18-24 yaş aralığında 1094 öğrencinin katıldığı Bir İlkbahar Öyküsü “Benim Çocukluğum” temalı yarışmada Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezinden kazanan Rümeysa Koyun Türkiye 6.sı oldu. Rümeysa Koyun Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Ali Civil tarafından ödüllendirildi.

Akademik başarıların yanı sıra sosyal kültürel ve sportif alandaki başarıları ile de adından sıkça söz ettiren Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi Rümeysa Koyun’un başarısıyla bir kez daha gururlandırdı.

Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi müdürü Yunus Ali Civil; yaptığı açıklamada Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün ülke genelinde düzenlemiş olduğu Bir İlkbahar Öyküsü “Benim Çocukluğum” temalı yarışmada Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi gönüllü üyemiz, üniversite öğrencisi Rümeysa Koyun 18-24 yaş kategorisinde 1094 gencin katıldığı yarışmadan Türkiye altıncısı olarak büyük bir başarıya imza atarak bizleri gururlandırmıştır. Kendilerini tebrik ederek küçük bir hediye takdim ettik dedi.