Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, bünyesinde görev yapan kurulların başkan ve üyelerinin belirlendiğini açıkladı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) üyeliğine Vakfıkebirli Hemşehrimiz seçildi.


 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) üyeliğine Vakfıkebirli Hemşehrimiz Av. Mehmet Erol seçildi.
Vakfıkebir ilçesinin ve Trabzon İlinin gururu olan Av. Mehmet Erol, İlkokulu Aydoğdu Köyü İlkokulunda, Ortaokulu Vakfıkebir İmam Hatip Lisesi Ota kısmında okudu. Ankara Tevfik İleri İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitiren Av. Erol, 7 yıl Sermaye Piyasası Kurulu uzmanlığı görevinde bulundu. İstanbul da çalışma hayatını sürdüren ve AFM Hukuk Bürosu adı adlında Hukuk Bürosunda Avukatlık yapan ve İstanbul Vakfıkebirliler Derneği üyesi olan Av. Mehmet Erol evli ve 3 çocuk babasıdır. Av Mehmet Erol’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.
 
TFF'DE KURULLAR BELİRLENDİ
TFF Yönetim Kurulu; Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Tahkim Kurulu, UÇK, Temsilciler Kurulu, AFDK, Etik Kurulu, Engelli Futbolu Koordinasyon Kurulu, Sağlık Kurulu, Dopingle Mücadele Kurulu ve Dış İlişkiler Kurulunun başkan ile üyelerini açıkladı.
PFDK Başkanlığına Aytaç Yüksel, Tahkim Kurulu Başkanlığına Murat Balcı getirildi
 
TFF'den yapılan açıklamaya göre, kurullarda yer alan isimler şu şekilde:
 
PROFESYONEL FUTBOL DİSİPLİN KURULU (PFDK)
 
BAŞKAN:
Aytaç Yüksel
 
ASİL ÜYELER:
Mehmet Erol, Ahmet Can Acaroğlu, Canan Sarı, Veli Tolu, Mehmet Sağlam, Recep Şencan
 
YEDEK ÜYELER:
Fatih Hasbal, Zülküf Türkoğlu, Zuhal Bereket Baş, Tamer Sağcan, Deniz Aksoy, Ali Atay
 
TAHKİM KURULU:
 
BAŞKAN:
Murat Balcı
 
ASİL ÜYELER:
Emine Yazıcıoğlu, Yusuf Öksüzömer, Osman Baturhan Dursun, Murat Erbilen, Eyüp Kul, Haluk Sonsuz
 
YEDEK ÜYELER:
Abdürrahim Güneşdoğdu, Alper Türközmen, Tuğçe Dinçer, Mehmet Karcıoğlu, Savaş Yarkın, Yakup Önder Mercangöz
 
UYUŞMAZLIK ÇÖZÜM KURULU:
 
BAŞKAN:
Celal Candan