Vakfıkebir Öğretmenevi Müdürlüğü görevini sürdürmekte iken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Altın’dan boşalan göreve, başarılı çalışmaları ve projeleri ile dikkatleri üzerine toplayan, milli eğitim camiasında çalışkan, üretken ve başarılı müdür olarak ön plana çıkan Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu Müdürü Sinan Uzun, hiç zaman kaybetmeden yeni görevine başlayarak çalışmalarını sürdürüyor.

“VAKFIKEBİR’E HİZMET ETMEK BİZLER İÇİN ONUR VE GURUR KAYNAĞIDIR”

Çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum diyen Müdür Sinan Uzun, Karadeniz’in incisi; hoşgörünün, kardeşliğin, kültürel zenginliğin dünyadaki diğer adı; Kadim Şehir Trabzon ilimizin tarihi ilçesi Vakfıkebir’imizde bu onurlu göreve başlamanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktayım. Tarihi geçmişiyle bölgenin lideri olan Vakfıkebir’de yaşayan insanlara hizmet etmek elbette bizler için onur ve gurur kaynağıdır dedi.  Uzun, Türkiye’deki öğretmenevleri içinde parmakla gösterilen öğretmenevleri arasında yer almak için bundan önce burada görev yaban idareciler gibi bende var gücümle çalışacağım.  Bunun akabinde kendisinden önce görev de bulunan diğer tüm meslektaşlarının emeklerinin çok olduğunu söyleyen Uzun, öğretmen evinde verilen hizmetlerin daha iyi hale getirmek ve hizmet kalitesini arttırmak için ellerinden gelen yoğun çabayı sarf edeceklerini ifade etti.  Uzun, Öğretmenevimizin doğal yapısı içerisinde güven ve dürüstlüğü ilke edinerek güler yüzlü, hoşgörülü, sevgi-saygı temeline dayalı müşterilerimize çağdaş ve kaliteli bir hizmet sunmak olacak. Otelcilik sektöründe ihtiyaç duyulan ey iyi hizmeti vermek, bunun yanında üyelerin ve tüm vatandaşların dinlenme ve eğlenme ihtiyaçlarını karşılamak. Sosyal paydaşların beklentilerini en üst düzeyde karşılayacak, değişime açık, güçlü bir kültüre ve müşteri odaklı hizmet anlayışına sahip, toplumsal sorumluluk bilincinde bir kurum olmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Bu vesile ile daha önce kurumumuzda görev yapan tüm idareci ve personele yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim dedi.”

MÜDÜR SİNAN UZUN KİMDİR?

YENİ YERİNDE HİZMETE BAŞLADILAR YENİ YERİNDE HİZMETE BAŞLADILAR

06.12.1981 tarihinde Trabzon’da doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimimi Trabzon’da tamamladıktan sonra 2000 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliğini bölümünü kazandı. 2004 yılında mezun olup 2005 yılında Trabzon Şalpazarı Kasımağzı İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni olarak görevine başladı. 6 ay bu okulda çalıştıktan sonra çalıştığı okulun kapanması nedeniyle 2006 yılında Trabzon Şalpazarı Atatürk İlköğretim Okuluna atandı. 3,5 yıl bu okulda çalıştı. Askerliğini Asker Öğretmen olarak Bayburt İli Aydıntepe ilçesinde yaptı. 26 Mart 2010 tarihinde Trabzon Şalpazarı Geyikli İlköğretim Okuluna Müdür yardımcısı olarak atandı. Okul Müdürlüğü görevine 2013 yılında Vakfıkebir Cumhuriyet İlk-Ortaokulunda başlayan ve 8,5 yıl burada görev yapan Müdür Sinan Uzun, Lisansüstü eğitimini K.T.Ü. Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Yönetimi Teftiş Planlaması ve Ekonomisi bölümünde tamamladı. 2017 yılında Kamu yönetimi, 2021 yılında Halkla İlişkiler bölümünden mezun olan Uzun, Halen Yönetim Bilişim Sistemleri 3. sınıf öğrencisidir. Vakfıkebir Öğretmenevi Müdürü olarak görevine 22 Haziran 2022 tarihinde başlayan Sinan Uzun, Kıvanç ve Elif isminde iki çocuk babasıdır.