Temelleri 1987 yılında atılan Cemsan Elektrikli Cihazlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Veito markası ile ürettiği elektrikli ani su ısıtıcı ve karbon infrared ısıtıcıları 60’ı aşkın ülkeye ihraç ediyor.



Avrupa ülkelerinin tamamına, Kanada, ABD, Çin’in yanı sıra Brezilya ve Suudi Arabistan gibi sıcak ülkelere de karbon infrared ısıtıcı ihraç eden firma ihracat hacmini arttırmak için hızlı ve emin adımlarla ilerliyor. Toplam ihracatı üretiminin% 70 ini kapsıyor.
Cemsan Elektrikli Cihazlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Osman Albayrak;  ‘’Şirketimiz kurulduğu günden bugüne artan yüksek kalite anlayışı, ürün tasarım, dizayn ve üretim teknolojisi ile her zaman tüketicilerimize en kaliteli hizmeti en uygun fiyata sunmaktadır. Müşteri odaklı çalışma politikamız, yaratıcı yaklaşımlarımız ve alanında minimalist çizgilerle ürün dizayn eden profesyonel ekibimizle birlikte dünya piyasalarını takip etmekte ve hizmetimizi uluslararası standartlarla sunmaktayız. Kurulduğumuz günden bu güne ürettiğimiz yüksek kaliteli ürünler sayesinde imza attığımız başarılara yenilerini eklemek üzere daha büyük hedeflerle ilerlemekteyiz.’’ dedi.



"EL İŞÇİLİĞİ ÖN PLANDA"
Veito olarak tamamen paslanmaz çelikten üretilen bir model geliştirdiklerini dile getiren Albayrak, ‘’Tamamen paslanmaz çelikten üretilen Manta model karbon infrared ısıtıcı iç ve dış mekanları ısıtmak için tasarlanmıştır. Manta ısıtıcının her parçası yüksek performans için el işçiliği ile özenle üretilmiştir.’’şeklinde konuştu.
"ÇİN’DEN OLUMLU YANITLAR ALDIK"
İhracat gerçekleştirdikleri ülkelerden biri olan Çin’de ürünlerinin kalite ve tasarım olarak çok beğenildiğini vurgulayan Albayrak, ‘’Sürekli gelişim ilkemiz çerçevesinde faaliyetlerimizi şekillendirerek, kapasite artırım ve Ar-Ge alanında gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla küresel marka konumumuzu pekiştiriyoruz. Uluslararası düzeyde attığımız bu adımlar ürünlerimizin pek çok ülkede talep görmesini sağlıyor. Herkes Çin’den ithal ederken biz bu ülkeye ihracat yapmaya başladık. Atacağımız adımlarla mevcut pazar payımızı mümkün olan en yüksek seviyeye çıkaracağız” diye belirtti.