Vakfıkebir ilçesinde bir şahsın evinde sahte içki ürettiği ihbarını alan emniyet ekipleri bir kişinin evine yapılan operasyon sonrası şahsı gözaltına aldılar.

Vakfıkebir ilçesinde A.Z. isimli bir kişinin evinde kaçak içki imal ettiği ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, A.Z'ninyaşadığı evde arama yaptı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde A.Z. adlı şahsın kaçak içki imal ettiği yönünde alınan bilgiler doğrultusunda harekete geçen ve mahkeme kararı ile A.Z.’ninyaşadığı evde polis ekipleri tarafından arama yapıldı. Aramada bidonlarda alkol maddeleri ile sahte içki imalatında kullanılan, huni, şişeler, 3,5 litre viski, 5'er litrelik 2 adet sahte alkol ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konuldu. Yapılan aramalar sırasında, piyasada bulundurulması yasak ürün niteliğinde olan ürünler ele geçirildi. Olayla ilişkili olan şüpheli A.Z'nin Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğünde işlemleri sürüyor.

Trabzon’da polisin kaçak içki operasyonunda gözaltına aldığı şüphelinin Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce adli işlemlerin sürdürüldüğü öğrenildi.