Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun ile birlikte Hacıköy-Ballı Mahalleleri Grup yolu ve Güneyköy Mahallesi anayolunda yapılan beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.



Tarihin en büyük yol hamlesine her geçen gün yeni halkalar eklemeye devam ettiklerini ifade eden Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “ Hacıköy-Ballı Mahallelerimizin Grup Yolu ve Güneyköy Mahallemizin anayolunda Trabzon Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı aracılığıyla yaptığımız beton yol çalışmalarımızı inceledik.  Bu hizmetin mahallelerimize gelmesini sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Trabzon Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu’na ve Milletvekillerimize şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum.
5 yıllık görev süremiz içerisinde yaklaşık olarak 400 kilometre beton ve asfalt yol yaptık. Yaptığımız yolları sanat yapıları ile de desteklememiz gerekiyordu. 149 bin metreküp sanat yapısı (taş duvar) inşa ederek yaptığımız yol çalışmalarını koruma altına aldık. Bundan sonrada gerek yol konusunda, gerek altyapı ve diğer hizmetlerle alakalı çalışmalarımız devam edecektir. Halkımız şunu bilsin; ilçemize hizmet için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Çok önemli hizmetler yaptık, çok önemli hizmetlerin hazırlıklarını gerçekleştiriyoruz. Vakfıkebir her alanda değişerek ve gelişerek ilerleyişini sürdürecektir” şeklinde konuştu.