Türk Eğitim-Sen Vakfıkebir ilçe teşkilatı tarafından Vakfıkebir Mesleki Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde bulunan Uygulama Oteli'nde iftar organizasyonu düzenlendi. 



Türk Eğitim-Sen Sendikasının ilçedeki temsilcileri, üyeleri ve aileleri ile birlikte katıldığı iftarda katılımcıları Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy da yalnız bırakmadı.           
Düzenlenen iftar programın da Türk Eğitim- Sen Trabzon 1 Nolu Şube Başkanı Coşkun Dilber, Şube Mevzuat Sekreterleri Cevat Şal ve Süleyman Çakmak da iftar programında ilçe teşkilatı ve üyeleri ile birlikte oldu. İftar saati geldiğinde oruçlarını Sendika Sekreteri Cevat Şal tarafından yapılan duayla açan katılımcılara yemek sonunda kısa teşekkür konuşmaları yapıldı. Türk Eğitim-Sen Vakfıkebir İlçe Başkanı Ali Hikmet Kamiloğlu, ilk kez bu denli yoğun bir katılımın görüldüğü iftar programına katılan Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy'a, Türk Eğitim-Sen Trabzon İl Başkanı Coşkun Dilber ve Mevzuat Sekreterlerine, Vakfıkebir ilçe teşkilatı ile bütün üyelere ve ailelerine teşekkür etti. Büyük bir aile olduğunu gösteren sendikanın daha nice organizasyonlarda birlikte olmasını temenni ettiğini söyledi.
"TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ"
Türk Eğitim-Sen Trabzon 1 Nolu Şube Başkanı Coşkun Dilber, konuşmasında büyük bir aile olan Türk Eğitim-Sen'in Vakfıkebir'de bunu bir kez daha göstermiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek katılımcılara teşekkür etti. Dilber, sendikacılığın üyelerinin her daim yanında olmak, iyi günde ve kötü günde birlik beraberlik içinde olmak olduğunu, çalışanların hak ve hukuk mücadelesini sürdürmek olduğunu söyledi. Türk milletinin milli ve manevi değerlerle yoğrulmuş bir kültürü olduğunu, inançları ve ülküsü uğruna fedakarlık örneklerini defalarca gösterdiğini dile getiren Dilber, Ramazan ayının ve iftarların da manevi iklim açısından aynı derecede kıymetli olduğunu ifade etti. Üyelere ve katılımcılara seslenen Türk Eğitim-Sen Trabzon 1 Nolu Şube Başkanı Coşkun Dilber, sendikacılığın gereği olan hakkın, haklının yanında olup mücadeleye yılmadan devam edeceklerini, kimseyi ötekileştirmeden herkese sendikanın kapısının açık olduğunu hissettirerek çalışmalarını yürüteceklerini, hassas dönemlerden geçmekte olan Türkiye Cumhuriyeti devletimizin her zaman yanında olma düsturunu sürdüreceklerini söyledi. Dilber, son olarak organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.  
Türk Eğitim-Sen Vakfıkebir ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programı yemek sonunda toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.