Trabzon Üniversitesi Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu’nda 13. dönem mezuniyet töreni düzenlendi.  Okuldan 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı sonunda 250 öğrenci mezun oldu.


    
Trabzon Üniversitesi Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu 13. Dönem mezunlarını verdi.
Vakfıkebir MYO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Garnizon Komutanı Orhan Kaya, Vakfıkebir Garnizon Komutanı Orhan Kaya Belediye Başkanı Muhammet Balta, Beşikdüzü Belediye Başkanvekili Cemal Sezgin, İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu, Vakfıkebir MYO Müdürü Soner Demirtaş, Tonya MYO İlyas Ün, idari ve akademik personel, öğrenciler ve aileleri ile vatandaşlar katıldılar.
Vakfıkebir Meslek Yüksekokul Müdürü Soner Demirtaş konuşmasına kendilerine her türlü desteği veren Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’ya teşekkür ederek başladı. Demirtaş, “Dürüst, çalışkan ve üretken her insan tüm insanlık için başlı başına bir değerdir. Bu nedenle kendini bilen, kendine inanan ve güvenen meslek sahibi gençler olarak sizin için, yakınlarınız için, ülkemiz için yapılabilecek çok şeyler olduğunu lütfen unutmayın. Kendinize, arkadaşlarınıza, ailenize inanın, güvenin; gelecekten korkmayın ve zorluklarla mücadele etme gücünü hiç kaybetmeyin” dedi.



Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “ Sevgili gençler; Şimdi mezun oluyorsunuz, hayata atılıyorsunuz. Hepiniz yepyeni bir kimliğe bürüneceksiniz. Ülkemiz sizden hizmet bekliyor. Vakfıkebir Belediye Başkanı olarak şunu ifade etmek istiyorum ki; sizlere her zaman kapımız açıktır. Bu ilçe sizin bir yuvanız olarak kalacaktır. Sizler ilçemizin birer fahri temsilcisi olarak yurdumuzun çeşitli köşelerine dağılacaksınız. Sizin için duamız ve beklentimiz başarılı olmanızdır. Yolunuz açık olsun" dedi. Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta ise konuşmasında mezun öğrencileri kutlayarak başarılar diledi. 
Okul birincisi Merve Bozkurt’un konuşmasının ardından eğitim-öğretim sürelerinin sonunda okulda dereceye giren öğrencilere plaketleri verildi. Tören mezun olan öğrencilerin büyük bir coşkuyla keplerini fırlatmasıyla sona erdi.